Na úvodní stránku




Týden utekl jako voda

Míla

2016-03-22

Deníček

Přečteno: 3126


Koukám na deníček, když že jsem sem naposledy psal. A on je to už týden.


Ve středu jsem ráno vyrazil na vzpomínkové setkání na Jana Šimáně - Galéna, kde jsem viděl lidičky, které jsem neviděl několik let. Nu určitě to bylo nejméně deset let. Bylo to příjemné setkání.

 

Přímo z tohoto setkání jsme jel do Ďáblic, kde jsme jako obvykle odtrénoval žáky, potom tam byla dvě utkání pražského přeboru. Ženy porazily Braník těsně 6:4, ale G tým prohrál výrazně s Novými Vysočany. A potom byla schůze, která řešila, co s pobočným spolkem SKSK ČR - Oblast Praha.Vyřešilo se to tím, že na schůzi nikdo nepřišel. Když o pobočný spolek není zájem, je logické ho prostě zrušit. Původně měla být i schůze Sdružení klubů správných kamarádů ČR, která ho měla transformovat na Ďáblové Praha, z.s. Schůzi jsme ale odložili až na čtvrtek, aby se vše lépe připravilo.

 

V herně jsem přespal. Ve čtvrtek ráno se mělo lepit linoleum do předsálí, což bylo s ohledem na Dušanovu nemoc odloženo. Blanka přišla uklízet, já umyl stoly na stolní tenis. Na oběd jsem šel do sousední restaurace a potom jsem už čekal na trénink žáků a další dvě utkání praýského přeboru. Ženy i E tým hráli proti Bohnicím a obojí prohrály. Po utkání s ekonala zmíněná odložená schlůze, na které se nám moc nesešlo. Sdružení klubů správných kamarádů ČR jsme tak obnovili ve třech - Venca, Blanka a já a následně jsme jej transformovali na Ďáblové Praha, z.s.

 

V pátek jsme měl čas na zpracování podkladů pro zápis do restříku spolků. Připravil jsem nové stanovy a usnesení. Před tím jsme ještě vezl opravené vyúčtování grantu do Libně.

 

V sobotu jsme měl narozeniny a trávil jsme je jako rozhdiočí na DD Cupu - turnaji dětských domovů ve stolním tenisu. Bylo to docela náročné, ale procvičil jsem si při tom trochu počítáná u stolu, protože od zisku licence v květnu 2015 jsem toho moc nenapočítal. Vhod přijde i odměna 1.000,-- Kč, která mi má přijít tento týden na účet.

 

Neděle byla dopopledne relaxací ve vaně a odpoledne pracovní. Musel jsem připravit materiály pro konferenci TTC Praha a také jsem pracoval na internetové stránce Ďáblové Praha, z.s.

 

V pondělí jsem šel s Blankou ověřovat dokumenty pro zápis do rejstříku spolků a následně jsem je potom vezl do podatelny na Městský soud do Slezské. Potom jsem poobědval a jel opět do Ďáblic. Nejprve trénink žáků, potom rekreační oddíl. Měli jsme Velikonoční pohár TTC Praha čtyřher. S Vojtou hrnečkem jsme skončili na druhém místě z šesti párů. A následovala konference TTC Praha, která proběhla za docela malé účasti (ale usnášení schopní jsme byli) a poměrně rychle. Po konfreenci bylo předávání cen za Ligu TTC Praha, ale nebylo je prakticky komu předávat. Z medailistů 1. ligy tu nebyl nikdo.

 

No a dnes od rána makám. Nejprve jsme objednal auta pro Velkou cenu Ďáblic, kterou pořádáme pro děti v sobotu 9. 4. 2016. Potom jsem dotiskl letáčky na tuto akci, nadepsal obálky a poslal jsme je z pošta na dvacet základních škol na Praze 8 a 9. Před tím jsme ještě objednal razítko pro Ďáblové Praha, z.s. A na zpáteční cestě jsem si koupil něco na sebe - trička, slipy a ponožky. Před tím jsme byl ještě nakoupit, ale na zpátečníé cestě jsem se stavoval do večerky na Magistrále pro mléko, které jsem zapomněl. K mému nemilému překvapení, večerka je zrušená. Od doby, co zde bydlím, takto zrušili už nejméně šest užitečných obchodů. A samozřejmě bez náhrad. Přišli jsme o samoobsluhu, zeleninu, cukrárnu, trafiku, pekařství (místo něj je teda jiné, ale s ním jsem podstatně méně spokojen) a teď o večerku.

 

Co bude zítra? Dopoledne se samozřejmě najde dost práce a odpoledne tradiční program v Ďáblicích - trénink žáků a utkání přeboru žen a po němschlůze představenstva TJ Stolní tenis Praha. Po ní přespím a možná nalepíme konečně to lino do předsálí a zase umyju stoly. Potom zase trénink žáků a tentokrát hned tři utkání pražskéhopřeboru. V pátek odpoledne trénink a v sobotu turnaj. Protože z pátku udělali svátek, budu muset zítra ještě i nakoupit. Velikonoce budou tentokrát převážně pracovní. Chlebíčky dělat nebudu, ale na velikonočné pondělí si uvařím špenát s bramborovým knedlíkem. A další sváteční den si udělám kolínka s eidamem. Pracovní týden pro mě začne v úterý, kdy budu odpoledne v Ďáblicích kvůli utkání pražského přeboru D týmu s Klánovicemi. Ale já vpodstatě budu pracovat celé Velikonoce, akorát trochu zvolním, minimálně v neděli dopoledne, kdy budu relaxovat ve vaně.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024