Na úvodní stránku




Další pracovně nabitý den

Míla

2015-12-09

Deníček

Přečteno: 5619


Dnešek byl zase plný práce od rána až do večer a zítra to nebude o nic lepší.


Dnes jsem dopoledne dělal účetnictví a začal zpracovávat statistiky pro TJ Stolní tenis Praha o proinvestovaných penězích a dárcích či veřitelích, kteří peníze půjčili. Obě tabulky jakžtakž jsou, ale nyní proacuju na tom je provázat ve vzájemnou souvislost, včetně odkazů na konkrétní účetní doklady a data.

 

Během toho přinesla listonoška stavební povolení na plynovou přípojku. Z té jsem se mohl radovat asi půl dne, než se v emailové korespondenci zjistilo, že přípojka s esice bude realizovat v pátek, ale vše bude váznout na ústředním topení. Ač majitelky slíbily, že s ohledem na to, že jsem proinvestovali do jejich sokolovny přes 300.000,-- Kč nad rámec smlouvy, že zafinancují celé ústřední topení a plynovou přípojku, i když ve smlouvě je psáno, že jejich limit těchto investic je 100.000,-- Kč. Nyní se ale k tomuto slibu nemají. Takže ti hráči z TTC Praha, kteří říkají, že se bude v sokolovně hrát až na jaře, budou mít asi pravdu. Že já blbec skočil na sliby panu Pozlerovi a šel jsem do toho. Zatím stále nemáme hrát a mých 340.000,-- Kč je pryč a utraceno je dalších cca 100.000,-- Kč v podobě darů, půjčky a předplatného stolů od TTC Praha. Kdybych nebyl naletěl, mohli jsem nejpozději od září hrát v Michli, kde by sice herna byla podstatně smkromnější, stále by cca 200.000,-- Kč, což by nebyla půjčka, ale spíše dar (ale zde se stejně z mé půjčky 340.000,-- Kč dříve či později stane také nedobrovoný dar). Teď je těžko udělat řízný krok a vyhodit 340.000,-- Kč + dalších 100.000,-- Kč TTC Praha a opustit oddíl mládeže, kde již m,ám vypiplaných 10 nových žáků, na které jsem si už zvykl a kteří se těžko někam dál budou za námi stěhovat.

 

Takže moje večerní nálada je na bodu mrazu. Přečkat zimu bez topení, potom odbydlet zbytek školního roku a pak asi adié. Měsíční nájem za sokolovnu 25.000,-- Kč tak s připočtením přečerpaných investic naroste na nějakých 50.000,-- Kč a to prosím za nevytápěné prostory, které ještě do minulého týdně byly spíše stavbou. Režim stavby bude vpodstatě ukončen zítra.

 

Zítra začneme od 9 hodin v sokolovně vysávat podlahu. Pomůže nám s tím člen TTC Praha Jirka Podrazil, který vypůjčí a přiveze vysavač. Této brigády se zúčastní i Blanka, který mimo běžný úklid pomůže potom brigádnicky s úklidem, tedy hlavně vytře podium a po vysátí haly ji pomůže vytřít na mokro, aby se úplně zlikvidovala prašnost.

 

Od 16 hodin zde potom začne trénink mládeže, kde je polovina žáků omluvena z důvodu nemoci. To kdo přijdou si apsoň po dlouhé době zatrénují v bezprašném prostředí. Mě potom po tréninku žáků čeká trénink jednoho klienta a po něm v 20.00 hodin budu vyrážet domů. Takže zítra návratr domů kolem 21. hodiny. Pokud mě během zítřka něco aspoň trochu nezpraví náladu, tak asi nebudu psát nic nového. Proto dnes píšu i o programu na zítra.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024