Na úvodní stránku




Závěr týdne ve znamení pingpongu

Míla

2016-02-21

Deníček

Přečteno: 2814


V neděli jsem byl dopoledne na utkání KT Praha - TJ Ostrava KST a po návratu domů po obědě zpracovávám fotky do fotoalba - samozřejmě opět z pingpongu.


Ráno jsem vstával v sedm hodin, protože KT Praha hrálo od deseti hodin. Byl to velký boj, který trval lehce přes tři hodiny. KT Praha porazilo Ostravu 10:7. Jindra podlehl o 32 let mladšímu Vojtěchu Klimkovi v pětisetové bitvě. Bylo vidět, že je to pro něj hodně náročné na fyzičku, hodně dlouhé výměny většinou nakonec kazil.

 

Petr Javůrek měl zase obrovskou smůlu, schytal nespočet "prasat" a jemu naopak lítaly míčky od pásky síťky pryč. Podrobný výsledek zatím zapsán neí, takže jej nemohu uvést, protože ač jsem tam byl, výsledky si nepamatuji. Uvedu jej ale během týdne na stránku KT Praha.

 

Po návratu domů jsem se naobědval, vyrelaxoval a pustil se do zpracovávní fotek do eAlba a na stránku Centra stolního tenisu Ďáblice. Teď je nahrávám a až bude jenom trocha času, tak je na stránkách opublikuju, nahrané je tam už skoro mám.

 

Ještě jsem stihl napsat a dát na Magazín TTC Praha pozvánku na konferenci TTC Praha. Ještě že články do ezinů jese si už udělal s předstihem včera, protože dnes bych to už těžko stíhal. Teď jsem zralý akorát do postele, takžezbylé fotky se budou na web nahrávat přes FTP přes noc.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024