Na úvodní stránku




Propojení s facebookem vpořádku

Míla

2015-12-07

Informace

Přečteno: 3364


Propojení osobní stránky s facebookem, které se stalo aktivní po publikování 5. článku funguje. Sice trochu jinak, ale to je myslím v tomto případě lepší.


Dosud jsem propojoval s facebookem stránky neosobní, např. fanoušovskou stránku KT Praha či stránku Stolní tenis v Praze a mnoho dalších. Zde propojení funguje tak, že přes plungin lze stránku lajkovat přímo z www stránky, ale i z facebooku, kde je vytvořena stránka.

 

Nyní jsem byl zvědav na to, zda jde propojit osobní stránku na osobní profil na facebooku. Jde to. Nejde sice stránku na facebooku lajkovat, ale to nevadí. Pokud zde někdo zakomentuje, zobrazí je o tom info ma mém profilu. Články, na které chci upozornit, mohu sdílet na svém profilu.

 

Protože jde o osobní stránku, neplánuje šíření její obsahu nad rámec mých facebookovských přátel. Co vše zde půjde, se budu teprve dozvídat. Zatím vím, jak vypadá, když na stránku vloží komentář někdo z mých přátel na facebooku. Otázkou je, zda tam mlže vložit komentář i někdo koho v přátelích nenám. To zatím nemám možnost vyzkoušet, protože z lidí, které znám osobně a mají profil na facebooku mám v přátelích snad všechny. Uvidíme, třeba se časem někdo najde, kdo mi to vyzkouší a prozradí.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024