Na úvodní stránku




Znova skoro celý den v Ďáblicích

Míla

2016-02-05

Deníček

Přečteno: 2668


I ve čtvrtek jsem strávil skoro celý den v Ďáblicích. Od 11 hodin jsme tam řešili počítače a odpoledne jsem trénoval žáky a zapisoval dvě utkání.


Ráno jsem vyřídil nějakou emailovou korespondenci, ale moc jsem toho nestihl, protože po desáté hodině jsme vyjížděli do Ďáblic, kam se vezl opravený počítač a další počítač místo serveru, který tam "odešel" včera.

 

Po obědě v sousední restauraci jsem si koupil v obchodě naproti jogurty k večeři. Potom jsem si vypil kafe a následně jsem ještě nainstaloval k serveru tiskárnu a nasdílel ji, takže přes ní jde tisknout i z mého počítače.

 

Dorazili žáci na trénink. Po rozcvičce se rizehráli a potom měli kontrolní turnaj. Vyhrál Adam B., druhý skončil Petr a třetí Patrik S. Hrálo se dvoukolově, první kolo na tři vítězné sety, druhé kolo bylo z časových důvodů pouze na dva vítězné sety.

 

Začali se scházet hráči D týmu a H týmu a jejich soupeři. Odehrála se tu dvě utkání, bohužel obě naše týmy porhrály - D tým 6:10 se Stodůlkami a G tým 6:10 se Spartou, která v této sezóně vyhrála poprvé. Bohužel právě s naším týmem.

 

Utkání se hodně protáhla, takže domů jsem dorazil až replicas de relojes ve 23 hodin. Článek do deníčku teda vkládám až lehce po půlnoci a vzápětí jdu spát.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024