Na úvodní stránku




Podezřele volné úterý

Míla

2016-01-19

Deníček

Přečteno: 2913


Po klidnějším podnělí bylo klidnější i úterý. To je podezřele, ne? A nebo, že bych už byl vorkoholik a znepokojovalo mě, když pracuju denně jenom osm hodin?


Ráno jsem vyřídil emailovou poštu, zaplatil přes internet nájem stolů TTC Praha v PinecAréně a potom jsme vyrazil na poštu, kde jsem odeslal vyúčtování grantů od MČ Praha 8 pro TTC Praha. Na křižovatce před poštou opravovali semafory a tak křižovatku řídil policajt. Ač neřidič, ale znalýá teorie dopravních předpisů, jsme z hrůzou zjistil, že vlastně nevím, kdy mám přejít. V příručkách, co si matně vzpomínám, že chodec jde tehdy, je-lůi k němu policajt řídící provoz, zády. Jenže ke mě zády nebyl nikdy, buď byl bokem nebo čelem. Tak je jasné, když pouští auta ve směru, přes který přecházím, že jít nemůžu. No něšjak jsme to zvládl. A to i když jsem šel z pošty znova přes tuto křižovatku k finančnímu úřadu. Tady jsme úspěšně posbíral potřebné formuláíře a čekalo mě další přecházení přes tuto křižovatku a potom vzápětí ještě jednou.

 

Metrem jsme se vrátil domů a obstaral nákupy, potom jsem se najedl a trochu si odpočinul před schůzí, která se nekonala. Nejprve se omluvil Venca Zahradník, který si své pochůzky zjevně plánuje vždy na úterý, kdy jsou schůze a asi hodinu před schůzí se omluvil i p. Krčil. Protože p. Pozler nechodí a nebo chodí se zpožděním tak, že přijde po schůzi, bylo jasné, že za těchto okolností nebudeme úsnášeníschopní a proto jsmke schůzi odložil o týden. Termíny úkolů se tím ale neodkládají a každý má povinnost, informovat emailem ostatní členy představenstva TJ Stolní tenis Praha.

 

Pan Krčil má na startosti plynoměr, který by měl být buď v pátek nebo v pondělí. Teď jde o to, aby do té doby bylo hotové topení. Prostě ve čtvrtek 28. 1. 2016 je potřeba začít topit, aby se sokolovna stihla vytopit do 1. 2. 2016. Pokud už nenastane žádná komplikace, mohl by být tento termín reálný.

 

Po večeři jsme ještě připravil zápisy utkání na tento týden a pro tým E i na příští týden, protože ti budou hrát na Julisce, kde nebudu. Zítra budu u zápasu našich žen, které hrají v PinecAréně, ale po recipročním prohození heren jsou hosty. Kdyby ale bylo potřeba, rád jejich soupeřkám, které tu budou papírově jako domácí, se zápisem pomůžu a klidně jim ho i povedu, budou-li mít zájem. Jako rozhodčí licence B (vrchní rozhodčí utkání) to pro mě není žádný problém, naopak rozcvička na víkendovou 1. ligu na KT Praha. Čisté formuláře pro jistotu beru s sebou.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024