Na úvodní stránku




Poslední den Vánoc

Míla

2015-12-26

Deníček

Přečteno: 2822


Dnes končí Vánoce. Jak jsem prožil jejich poslední den?


Ráno jsem si zase přispal a vstával jsem až ve čtvrt na devět. Po snídani jsem se pustil do práce na své internetové stránce. Konečně jsem dodělal zbylé dvě sekce Zájmy a Odkazy a navrch jsem přidal odkaz Kontakt. Zatím je to hotové technicky. Zájmy budu ještě postupně doplňovat, odkazů už většina umístěna je.

 

Byl čas vařit a tak jsem si udělal k obědu smažený sýr se šťouchanými brambory, bramborovým salátem a okurkovým salátem. Po chvíli odpočinku a kafi mi ještě zbyla chvíle času na práci na své www stránce.

 

Na návštěvu dorazila Blanka. Chvíli jsme si povídali, chvíli jsme koukali na filmy, které jsem viděl včera. Nejprve jsme si promítli film Maturita za školou. V druhé povídce hraje Milan Orlowski. Pak následoval film Rukojemník, který je ale v češtině. A na závěr jsme si ještě promítli epizodu Medaile ze seriálu Superhrdinovia. S Blankou jsme povečeřeli chlebíčky, potom jela Blanka domů.

 

Ještě jsem dodělal poslední úpravy na www stránce a nyní píšu deníček. Potom už oddech. zítra je ještě jeden volný den – neděle, kdy budu ještě vařit. Plánuju si udělat znovu špenát s bramborovým knedlíkem.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024