Na úvodní stránku




Začal další týden

Míla

2015-12-14

Deníček

Přečteno: 2838


Je tu pondělí a s ním začátek dalšího týdne. Rok se nám už chýlí pomalu ke konci.


Znova do víru práce. Víkend jsem měl vyjímečně oddechový pingpongový. Dopoledne jsem se věnoval výběru peněz na zaplacení dělníků v Ďáblicích a přípravě zítřejší schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha.

 

Po obědě jsem vyrážel do Ďáblic. Plynová přípojka je už hotová, teď ještěš zbývají zemní práce na její zadělání – zasypání výkopů a uvedení chodníku do původního stavu.

 

Konečně jsem si vychutnali pondělní trénink bez prachu, takže po dlouhé době nemám po tréninku v pondělí vlasy jako hřebíky. Na rozcvičku jsem využili nejenom švihadla, ale poprvé i atletické žebříky. To je vynikající pomůcka na pohyb nohou mladého stolního tenisty. Proto od příštího tréninku budou k dispozici vždy půl hodiny před tréninkem, aby ti, kdo mají zájem a čas, si mohli přijít na ně zacvičit a vylepšit si pohyb nohou. J8 jako trenér jim u toho budu k dispozici, takže kdo má zájem, může si devadesátiminutový trénink prodloužit na dvouhodinový.

 

Trénovat budeme i o Vánočních prádzdninách s výjimkou Štědrého dne a Silvestra, kam vychází naše čtvrteční tréninky. Pondělní a středeční tréninky vychází na normální pracovní dny. A přestože stále nemáme v sokolovně topení, počasí nám přeje a teplota se drží na rozumné úrovni. Dnes tam bylo devět stupňů. Od čtvrtka mají jít teploty zase nahoru, takže teplota v sokolovně by klesat neměla.

 

V sobotu pořádáme Vánoční turnaj pro mládež. V neděli měl být Šach – Ping (dvojboj ve sotlním tenisu a šachu), který musíme zrušit, protože dospělí by v desti stupních pingpong nehráli a šachy by se v takovéto teplotě nedaly hrát už vůbec.

 

Po skončení tréninku mládeže jsem měl čas se najíst, než přišli hráči rekreačního oddílu. Sešli jsem se celkem čtyři, takže jsme potrénovali do půl osmé a potom jsem jeli domů.

 

Zítra mě čeká jedno důležité jednání dopoledne, potom schůze představenstva a když se zadaří, zkusím odpoledne zapracovat na osobní stránce. Ale ještě potřebuju vyplnit tři kontrolní protokoly a nějaká další práce s eurčitě najde, takže nevím. V nejhorším to zůstane až na Vánoce. V neděli 27. 12. jsem zrušili Vánoční turnaj pro dospělé, takže budu mít zase volnou neděliPotom budu mít ještě volno v pátek na Nový rok a následně celý víkend, protože Novoorční turnaj dosplěých v sobotu 2. 1. 20156 je také určen a Novoroční turnaj mládeže je z 3. 1. 2016 přesunut na tuto sobotu, kdy zase proběhnou všechny věkové kategorie. Nikdo totiž neví, kolik bude o tomto novoročním víkendu v sokolovně stupňů, protože po Novém roce se má ochladit.

 

Zítřek bude dost rozhodující den, kdy se rozhodnou poměrně dost zásadní věci a to i ohledně ďáblické sokolovny. Ale nebudu předbíhat. Zítra budu mít myslím večer dost času napsat vše podorobně a vše vysvětlit.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024