Na úvodní stránku




Další nabitý týden

Míla

2016-06-07

Deníček

Přečteno: 3124


I tento týden byl hodně nabitý, i když pingpongu bylo méně. Víkend byl ale opět pracovní.


Navážu, kde jsem skončil a zase spíše telegraficky.

 

Pondělí: Dělal jsme účetnictví, dotiskl jsme chybějící Boby CST, poslal urgující SMSku a proplatil přes internet dohodu o provední práce za úklid CST Ďáblice. Odpoledne jsme v Ďáblicích našel testy na nedělní Rodinnou Grand Prix, ptom jsem odtrénoval žáky a v rámci Ligy TTC Praha rekreačního oddílu jsem prohrál 2:3 (9:11 v pátém setu) s Wichsem. V té době jsme už ale poctiťoval únavu připravující se nemoci, díky níž jsme byl příliš pomalý, což byl jeden z důvodů porážky. Té napomohlo i "prase" v koncovce tohoto setu. Večer jsem ještě po návratu domů zpracoval výsledky Ligy TTC Praha.

 

Úterý: Provedl jsem další platby přes internet, vyřídil doplatek za roznášku letáčků pro TJ Stolní tenis Praha do schránek na sídlišti Ládví, dotiskl jsem testy, ověřil podpis a zpracoval žádost o grant na kulturu pro Ďáblové Praha, z.s. Ještě jsem vytiskl do vývěsky turnaje, kopíroval testové formuláře a vytiskl a zalaminoval plakát na koncert The Crash a ceduli Centrum Ďáblice na vrata. Když na ten výpis koukám, tak se až divím, co vše jsem stihl, protože mě v té době už nebylo dobře a rozvíjela se u mě nemoc. Postačilo ale delší poležení a spánek po obědě. Takže jsem ještě měl i sílu na vynesení tří starých matrací do kontejneru, který byl přistavený v ulici.

 

Středa: Dopolední pogram jsem musel zrušit úplně, protože jsem měl teplotu a potil jsem se v posteli. Za dopoledne jsme se dal jakž takž dohromady, takže jsem jel odpoledne do Ďáblic. Tam jsem odtrénoval žáky a odorganizoval turnaj Grand Prix CST Ďáblice. Ládoval jsme s evytamíny a prášky a šel jsem brzo spát.

 

Čtvrtek: Tradiční program v CST Ďáblice. Umyl jsem stoly na stolní tenis, potom jsem odnesl dva dopisy na poštu a vynesl do kontejneru čtyři pytle tříděného doapdu. Ještě jsem došel koupit ocet, který už dochází. Ten používám při mytí stolů. Trénink mládeže byl tentokrát dřív a dned po něm jsem jel na konferenci Pražského svazu stolního tenisu na Strahov.

 

Pátek: Pral jsem v pračce, volal jsem kvůli dalšímu koncertu, což nevyšlo, psal jsem články na eziny, neúspěšně jsme se pokoušel opravit přenosy článků na Centrum Ďáblice z Centra stolního tenisu Ďáblice a z Ďáblové Praha. Netuším, proč to nefunguje. Když ten samý SQL příkaz zadám ručně přímo do phpMyAdminu, tak se provede.

 

Už mi bylo lépe, takže jsem večer zvládl i asi devadesátiminutový trénink s Martinem Habou. Samozřejmě jsem se musel šetřit.

 

V sobotu doploledne na Dalibor Cupu se nás sešlo pět a skončil jsem uprostřed. V klíčovém zápase mi zase chyběla síla. Vedl jsme 1:0 na sety, ale v druhém setu, kdy jsem měl náskok, jsem prohrál vněkolikrát prodlužované koncovce 12:14, přičemž jsme s epři tom zcela vyčerpal, takže pak už mi nezbyly síly a další dva sety jsem prohrál poměrně hladce, protože tenhle zápas odchodit nešlo.

 

Po turnaji jsem zůstal v Ďáblicích a doplňoval jsme odkazy na JunWeb, který hodně pokročil. Ale ještě tam jsou některé kategorie bez odkazů, takže práce je na něm stále nad hlavu.

 

V neděli byla Rodinná Grand Prix - závody RC modelů aut na vysílačku. V tropickém počasí ale přišlo minimum dětí, dvě soutěžící děti a jeden soutěžící tatínek. Maminka druhého dítěte byla pouze doprovod. Zdvojnásobili jsme počet jízd a soutěžící nakonec vypadali spokojeně. Domů jsme jel už kolem poledne.

 

Doma jsem se vykoupal a ještě jsem zvládl napsat reportáž ze závodů jak na stránku Ďáblové Praha, z.s. tak na magazín eKamarád. Rovnou jsem zpracoval fotky do fotoalba.

 

Pondělí: Rozeslal jsem pozvánky na středeční turnaj, Potom jsem připravil doklady pro odměnu sparingů mládeže, vystavil faktury, zaplatil přes internet sociální a zdravotní pojištění a nájmy kanceláře a skladu Internet mládeži, z.s.Vzal jsme s sebou foťák, protože odpoledne jsem v Ďáblicích fotil některé hráče kvůli výměně fotografií v registru. Odtrénoval jsem žáky, v posledním kole Ligy TTC Praha jsem prohrál 0:3 s Jungem (první dva sety jsem na něj měl po osmi bodech, pak mi došly síly).

 

Úterý: Dnes makám od rána v kanceláři. Ani jsem netušil, kolik času zabere dodělávka restů v účetnictví. Běžné doklady účtuji zhruba obden, ale třeba fakturace tisků nebo kopírování dělám asi tak čtvrtletně. Ráno jsem začal praním, potom jsem připravil zítřejší schůzi představenstva TJ STP a poslal program. Konečně jsem napsal recenzi na knihu na eKamaráda, která vyjde zítra. Řešil jsmenázev TTC Praha, kde chybí na konci z.s., přestože jsme to loni do změny názvu rejstříkovému soudu psali a máme to i v nových stanovách. Telefonicky jsem se dozvěděl, že to mám urgovat dopisem. Tak jsem ho napsal, do podatelny soudu ho ponesu buď zítra nebo v pátek. Jak to stihnu. Ještě jsme vytickl turnaje do vývěsky a objednal jídla. Původně jsem chtěl jít nakoupit, ale to jsem doložil na zítra.

 

Dnešní den utekl šíleným tempem a připadá mi, že jsem nic nestihl. Ještě jsem zadal jednu pohledávku na ePohledávky, ale dělat webové stránky pro TJ Stolní tenis Praha jsem už nezvládl a teď v 19 hodin s tím už začínat nebudu.

 

Zítra budu muset jít nakoupit, při topm snad vyřídím podatelnu městského soudu a odpoledne mě čeká v Ďáblicích obvyklý trénink žáků a potom organizace Grand Prix CST. Ve čtvrtek tradiční mytí stolů a dolikvidace nepotřebných věcí, které jsme přivezli z mé garáže. Pak další trénink žáků a potom buď trénink dospělých (zatím se dvakrát nekonal) a nebo brzká jízda domů. Současně se rozhodně, zda bude v pátek trénink TTC Praha. Zatím tam nikdop přihlášený není, takže bude asi zrušený.

 

Po dlouhé době bych měl mít volný víkend. Teda aspoň částečně sobotu, kdy jsme pozván na posezení s hráči KT Praha na Karlštejně. V neděli jako obyvkle relax ve vaně a pracovní odpoledne. Odpočinek potřebuju, protože pal mě čeká další perný týden, kdy budu dělat od pondělí do neděle bez odpočinku.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024