Na úvodní stránku




Další pingpongový víkend

Míla

2016-05-15

Deníček

Přečteno: 2939


I tento víkend jsem celý trávil v CST Ďáblice, oproti tomu minulému, jsem tentokrát aktivně hrál.


Minulý víkend jsem v sobotu organizoval turnaj mládeže a v neděli Rodinný turnaj. Tentokrát jsem organizoval dva turnaje, v kterých jsem současně hrál. Ale začnu od začátku. Telegraficky, co bylo v týdnu.

 

Pondělí - účetnictví, tisk výpisů z běžného účtu TJ Stolní tenis Praha a jejich zaúčtování. Potom v Ďáblicích trénink mládeže av rekreačním oddílu jsme prohrál 0:3 s Michalem Fejksem, ale v předehrávce jsem potom porazil 3:2 Václava Buriánka. Po příjezdu domů jsem ještě rovnou napsal reportáž do Magazínu TTC Praha a rozpis následujících kol.

 

Úterý - napsaní dopisu ředitelvě ZŠ Ďáblice, platby přes internet - nájmy Internetu mládeži, z.s. a moje pojištění zdravotní a sociální a programátorská práce na portálu JunWeb.

 

Středa - programátorská práce na portálu JunWeb a následně v Ďáblicích trénink žáků aorganizace turnaje Grand Prix CST 2/6, v kterém jsem nehrál. Přespal jsem tam, abych mohl ve čtvrtek brzo ráno pracovat.

 

Čtvrtek - ráno umytí stolů na stolní tenis, na poště jsme odeslal dopis ředitelce ZŠ a nakoupil jsem. Odpoledne jsem odtrénoval žáky apotom jsem jel domů.

 

Pátek - účetnictví, tisk turnajů do vývěsky a na nástěnku, tisk prezenčních listin na turnaje, dlotisk Bonů CST a zpracování fiotografií do fotoalba, včetně nahrání na web. Večer potom v Ďáblicích trénink podání, na tréninku jsem byl sám.

 

Sobota - turnaj pro veřejnost Vlado Cup. Skončil jsem pátý z šesti. Konečně jsme si zahrál také s někým novým, s kým nehraju několikrát do měsíce, s Milanem Kupcem. Děkuji, že přišel :) Sice jsme ho porazil 3:0, ale z minulosti to máme hodně vyrovnané. Prostě dlouho nehrál a nebyl rozehraný. Když bude chodit častěji, budeme mít zase spolu pětieťáky.

 

Po skončení turnaj jsem se naobědval a dokončil jsem fotoalbum rolex replica z turnaje TOP 16, Rodinného turnaje a dvou posledních Grand Prix CST. Pak jsem zadával odkazy do portálu JunWeb. Zabral jsem se do práce, které jsem udělal hodně, že jsem šel spát až po 23. hodině.

 

Neděle - od rána Jarní Šach Ping. Zpočátku to vypadlo, že nás bude hodně málo, nakonec se nás sešlo 11. Ve stolním tenisu jsem skončil na šestém místě, ze skupiny jsem postoupil z 3. místa. V šachu jsem byl dle očekávání poslední a díky tomu poslední i v celkovém pořadí. Ale s hrou stolního tenisu jsem dnes i včera spokojen. Reportáž najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/clanek.php?id=1173. Fotky zkusím zpracovat v úterý, kdy se ale budu muset zase věnovat doprogramování portálu JunWeb a mám ještě nějaké další pochůzky, např. do FIO banky.

 

Příští týden mám taky hodně nabitý - od pondělí do pátku. Ve středu mě například čeká zase schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha. A příští víkend bude zase pingpongový, jsem delegován jako rozhočí u stolu na Mistrovství ČR mlašího žactva, které se koná v Praze na Jižním Městě.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024