Na úvodní stránku




Další týden ve znamení pingpongu

Míla

2016-05-01

Deníček

Přečteno: 3809


Tento týden jsem organizoval v Centru stolního tenisu Ďáblice dva velké turnaje. Jeden byl oddílový, druhý pro veřejnost pro mládež.


V pondělí jsem zajišťoval různé drobnosti v kanceláři i venku v terénu. Odpoledne jsem jako obvykle odtrénoval v Ďáblicích žáky a ptoom proběhl hrací den rekreačního oddílu. Po něm jsme připravoval dohrávkový hrací den, který bude zítra. A zápasů v Lize TTC Praha chybí opravdu hodně.

 

V úterý jsje dopoledne zajišťoval věci kolem niového pronájmu garáže. Potom jsem doháněl různíé resty v kanceláři. V téhle práci jsme pokračoval i ve středu dopoledne, kdy bylo potřeba např. vytisknou diplomy na turnaj mládeže a taky jsme se věnoval účetnictví. Ziskl jsme výpisy z běžných účtů TTC Praha a zaúčtovával jsem je.

 

Odpoledne v Ďáblicích byl další trénink mládeže, kde bylo málo žáků a samí začátečníci. Potom byl turnaj Grand Prix CST Ďáblice, který se protáhl až přes 21. hodinu. Schůzi TJ Stolní tenis Praha, na které nás bylo málo, se přesnula na čtvrtek na 13. hodinu. Ve čtvrtek jsem v Ďábklicích byl od rána a jako vždy jsem umyl stoly na stolní tenis, potom jsme došel koupit nový zámek ke kotelně a pak jsem dělal různé drobnosti.Proběhla i schůze Ďáblové Praha, z.s., kdy jsme změnili stanovy, aby mohl být založen pobočný spolek Správňáci. Doplnili jsme tam odstavec o pobočných spolcích. Dokumenty jdu zítra podepsat s úředním ověřením s Blankou a vše potom rovnou podám na rejstříkový soud.

 

Ve čtvrtek byly po tréninku žáků hodně silně obsazené Přebory TTC Praha, na kterých se nás sešlo 17, ale byli tu všichni hráči z Atýmu. Ve dvouhrách jsem se moc neprosadil, ale vynahradil jsme si to ve čtyřhrách. Rozhodli jsme se postavit dvojice tak, aby byly co nejvyrovnanější, tedy vždy silnější hráč hrál se slabším. Se mnou hrál Petr Chlumský a dostali jsme se až do finále. Ze skupiny jsme postoupili z 2. místa, když jsme prohráli 0:3 s Jakubem Zahradníčkem a Martinem Habou. Na ně jsme narazili znova ve finále. Tam jsme jim podlehli 2:3.

 

V pátek jsem se zase věnoval administrativě. Vygeneroval jsem zápis pro rejstříkový soud, napsal jsem reportáž o přeborech, také jsem dělal účetnictví a cestou do Ďáblic jsem se stavoval ve Vše na stolní tenis. Místo pátečního tréninku registrovaných hráčů, na kterém jsem byl sám, jsme řešil pracovní záležitosdti, takže jsem si nakonec ani netrénoval podání. Večer jsem připravil halu na CZ Cup - turnaj mládeže. Připravil jsem si ke stolům židle a počítadla, v recepci potom tabulky, pavouky, prezenční listiny, míčky, kelímky a tužky. V Ďáblicích jsem přespal, takže jsme vstával v sobotu v 7 hodin ráno a už před osmou jsem otvíral halu pro účastníky turnaje.

 

Na turnaji se sešlo celkem jednavacet hráčů, což je rekord. Dopoledne se hrály kategorie nejmladšího žactva, staršího žactva a dorostu, odpoledne mladšího žactva. Ta byla o půl hodiny pusnuta, abych se stihl najíst. Přestávku na uiídlo potřebovali i hráči, protože šest jich tu zůstávalo i na odpolední kategorie.

 

O turnaji mládeže CZ Cup si můžete přečíst na http://www.pinecvpraze.cz/clanek.php?id=773. Domů jsem odjížděl až po 19. hodině a až do půl druhé do noci jseme zpracovával reportáže. Dnes jsem hned po vykoupání se zpracovával výsledky. Prostě práce na více jak půl dne. A to jsem ještě vůbec nestihl zpracovat fotky. Příští víkend bud eještě náročnější, protože v sobotu bude finálový turnaj TOP 16, který buder na celýá den. To mi ani nevadí, protože v Ďáblicích po něm stejně přespím, protože v neděli bude rodinný turnaj dvougeneračních dvojic s dětmi do 15 let. Takže domů dorazím někdy v neděli odpoledne a bude na mě čekat zpracování všech výsledků.

 

Jinak mě příští týden jic moc zajímavého asi nečeká. V pondělním hracím dni rekreačního oddílu budou dohrávky Ligy TTC Praha, na úterý plánuju spoustu administrativní práce, včetně vyúčtování grantu na trenéra mládeže. Ve středu bude další z turnajů Grand Prix CST, na které teď moc lidí nechodí. A ve čtvrtek pojedu zřejmě po tréninku žáků domů. Takže nejzajímavější bude sobotní turnaj, po němž budeme rozdávat poháry :)


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024