Na úvodní stránku




Ve víru trenérské práce

Míla

2020-08-29

Deníček

Přečteno: 2587


Od návratu z kempu v Liberci trénuju, trénuju a zase trénuju. Ale tentokrát v pozici trenéra. Sám jsem si zatím zatrénoval pouze jednou.


Naposledy jsme sem psal 15. 8., kdy jsem měl před organizací turnaje Grand Prix CST Ďáblice a měl jsem odtrénované tři tréninky dospělých. Před sebou jsem měl další tři. V pondělí jsem trénoval devět hráčů, ve středu dvanáct a ve čtvrtek osm, protože jeden se omluvil ze zdravotních důvodů. V herně bylo díky tréninkům plno. Ve čtvrtek jsme s Blankou dělali velký úklid s důkladným dezinfikováním. Generálním úklidem prošel bar, umyl jsem parapety oken v šatnách a na WC.

 

V pátek jsem zase účtoval, doregistrovávalm jese hráče a musel jsem na poštu odeslat dopisy na PSSZ a OZP kvůli dohodě o pracovní činnosti. Pak jsem také konečně odpočíval. V sobotu jsem chvíli programoval a potom dělal fotoalbum z kempů v Liberci. A v něděli byl další turnaj Grand Prix CST Ďáblice. Po něm jsme už v Ďáblicích zůstával, protože v pondělí 24. 8. 2020 začínal příměstský tábor, takže mě čekalo důkladné desinfikování.

 

Samotný tábor začal v pondělí před desátou hodininou a je podrobně popsán na http://www.mladez.ttcpraha.cz/clanek.php?id=529, kde je i pár fotek. Ještě mě čeká zpracovat ho do fotoalba, což snad zvládnu během příštího týdne. Je to asi 80 fotek.

 

Během příměstského tábora jsem se domů moc nedostal. V Ďáblicích jsem končil večer a tábor ráno začínal relativně brzo dezinfikováním herny už v osm hodin ráno. V pondělí jsem měl další trénik dospělých, na kterém bylo osm hráčů. V úterý večer jsem měl volno, protože byl turnaj PinecArény, takže jsem jel domů.

 

Od středy jsem už byl ráno zase v Ďáblicích, takže jsem vstával už v šest hodin. Po příměstském táboře jsem ještě trénoval dospěláky, kterých bylo deset. Jejich počet doplnili dva dorostenci. Ve čtvrtek večer skupinový trénink nebyl, nechal jsem si prostor, abych si mohl zatrénovat sám. V hale jsme ale s Martinem trénovali sami. Bohužel hráči TTC Praha nemají zájem trénovat a herna, pokud zde není něco organizované, zeje většinou prázdnotou. Naštěstí je ještě jeden skupinový trénink v pondělí 31. 8. a je již plný – 11 lidí s využitím robota, na jednom stole je rezervace.

 

V pátek jsme příměstský tábor zakončili a na večer jsem už jel zase domů. Večer jsem ještě doháněl resty a dělal žebříček turnajů Grand Prix CST Ďáblice.

 

Hodně pracovně nabitou jsem měl dnešní sobotu. Musel jsem sepsat, vytisknout a namnožit Zpravodaj TTC Praha. Potom jsem tiskl letáčky na Senior Cup a novou sérii turnajů Grand Prix CST Ďáblice, protože ta současná se už chýlí ke konci a za týden skončí. Potom jsem dělal ještě účetnictví za celý minulý týden a část tohoto týdne.

 

Zítra mě čeká v Ďáblicích turnaj Grand Prix CST Ďáblice a po něm v pondělí zaúčtovat celý tento týden – tržbu CST Ďáblice, všechny faktury TJ STP vůči TTC Praha. Dovezu tam dnes vytištené letáčky.

 

Sérii tréninků dospělých zakončím v pondělí, kdy končí prázdniny. V úterý pak máme schůzi představenstva TJ Stolní tenis Praha, budu doúčtovávat celý srpen. Čekáme na grant od Magistrátu hl. m. Prahy a i na grant z programu Covid – sport. Zde budu muset zjišťovat, v jakém je stavu, protože zkonvertovaný soubor jsem emailem asi před týdnem odeslal na Národní sportovní agenturu, ale zatím žádná odezva není. A potom ve středu 2. září začínají tréninky oddílu mládeže a po nich budou ještě dva skupinové tréninky. Ale pouze ve středu 2. a 9. září. Původně měl být ještě i 16. 9., ale ten jsme musel zrušit kvůli konferenci PSST. Čtvrtky budou zase poloprázdné, ale budu trénovat s Martinem. Jsem odpočatý po kempech a potřebuju zase trénovat. Začátek sezóny se už blíží a s tím starosti se schvalováním soupisek apod. V pondělí 7. září už začne i rekreační odídl, i když plno asi nebude, protože je rozehrávkový hrací dne bez programu. V září by se ale už herna měla pomalu začít zaplňovat.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024