Na úvodní stránku




33 kempů za 11 let

Na svém prvním tréninkovém kempu stolního tenisu jsem byl v roce 2008 v Sadské. Jeli jsme tam s tátou, kterému bylo v té době 83 let, a hned na dva týdenní pobyty po sobě. Byl to poslední z kempů v Sadské, který se konal v areálu učiliště. K tomu jet na kemp mě inspiroval Martin Rejent, který byl tenktát členem rekreačního oddílu TTC Praha, na kempu byl a výrazně se tam zlepšil.

 

Pořadatelem kempu v Sadské byl Libor Pospíšil. Na tomto kempu jsem poznal, co to je trénink, že to není pinkání, které jsem znal doposud. Naučil jsem se zde, jak hrát techniku jednotlivých úderů a získal jsem obrovskou úderovou jistotu. Obrovský dojem na mě zanechali trenéři Lucie Rozkovcová (dnes Obdrdlíková) a Štěpán Obrdlík.

 

V následujícícm týdnu jsem se naučil forhendový topspin, který jsem viděl hrát hráče, ale nikdy bych v té době před tím nevěřil, že ho někdu budu sám hrát.

 

V roce 2009 jsme jeli s tátou hned na tři týdny do Sadské, z toho dva týdny po sobě. Kempy probíhaly už v tělocvičně základní školy. Protože v té době jsme nově od ledna odetvřeni Centrum zábavy Karlín – hernu stolního tenisu pro veřejnost, jelo snámi i několik hráčů, kteří chodili do této herny hrát. Celkem slušně zde byl zastoupený i náš rekreační oddíl TTC Praha, který se přestěhoval v lednu z herny v Michli do Karlína.

 

Na třech turnusech v Sadské jsme s tátou byli i v roce 2010. Na jednom z nich byl s námi i Petr Chlumský, kterého jsem trénoval jako žáka a v té době byl již nad mojí herní úrovní. Při trénovaní žáků v Karlíně jsem ocenil zkušenosti právě z kepů v Sadské, kde jsem měl možnost odkoukat, jak se to dělá a naučit se i některé tréninkové kombinace. Sice jsem si ještě v roce 2009 udělal trenérský kurz licence C ve Slaném, ale tam jsem se spíš učili techniku úderů, než jaké hrát herní kombinace. Tentokemp byl také inspirací k tomu, že TTC Praha začalo hrát registrovanou soutěž. To bylo na základě dopručení trenéra Ivana Karabece ml. kvůli Petru Chlumskému.

 

V roce 2011 jsem byl v Sadské s tátou na dvou kempech. Pro tátu to byly dva poslední kempy, protože před Vánoci 2011 zemřel ve věku 86 let.

 

Vroce 2012 jsem byl v Sadské jeden týden a to s hráči z TTC Praha Lukášem Moravcem a Michaelm Nemejovským. Před tím jsem ale ještě vyrazil na Adademii stolního tenisu do Stráže p. Ralskem, jejímž pořadatelem byl Miroslav Cinibulk a a ještě jsem byl týden na kemou v Žihli, pořádaném Zdeňkem Hylským. Rozhodl jsem se poznávat i jiné tréninkovékempy.

 

V roce 2013 jsem se účastnil stejných kempů. V roce 2014 jsem byl ve Stráži i v Sadské, kam jsem zase vezl několik žáků (Ondru Maláta, Tomáše Sedláčka, Vojtu Podrazila a Vláďu Hese).

 

V roce 2015 jsem měl na kempy více času, protože nám skončila herna stolního tenisu v Karlíně. A tak jsem jel na dva týdny na Akademii stolního tenisu, která se v té době konala již v Liberci, znovu do Žihle ke Zdeňku Hylskému a byl jsem i na kempu v Hodoníně.

 

Čtyři kempy jsem stihl i v roce 2016, kdy jsem byl dva týdny v Liberci a dále potom týden v Bystřici a týden v Hluku. Pořadatelé těchto dvou kempů jsou Karek Jarásek a Tomáš Janásek.

 

V roce 2017 už tolik času nebylo a tak jsem absoloval dvě akademiv v Liberci a kemp v Hluku a stejně tak i letos.

 

Už se ani nedopočítám, kolika jsem prošel rukama různých trenérů, ale obecně platí, čím víc, tím líp. Každý trenér mi něco zajímavého dal nejemom herně, ale i trenérsky. Při trénování žáků používám spoustu metod odkoukaných právě z těchto kempů a to nejemom různé kombinace, ale i cvičení STP. Některé kombinace a metody jsem si pak časem na základě vlastních zkušeností upravil a vylepšil pro konkrétní potřeby našeho oddílu mládeže.

 

Každý z těchto kempů mi hodně dal a nelze říct, který byl nejlepší. Každý je v něčem unikátní a pro mě nezastupitelný. Všechny mají perfektní kvalitu.

[1]


souhlas s p. Tomášem

09.08.18 23.19

Martys666

Odpovědět

Smutné je když takový sebestředný Fuček se  všem směje do obličeje 33 kempů z peněz nás všech(grantů) a při tom brečí jak nemá na nájem v sokolovně. Snad už konečně při  volbách to místní občané spočítají místním zastupitelům Prahy 8- Ďáblic, kteří je v to podporují a také majitelkám sokolovny  paní Velecké a Slavické, které dostali zpět sokolovnu za zcela podezřelých okolností a spojili se spochybným spolkem TJ Stolní tenis vedený panem Fučkem a odmítají věci absolutně řešit.


Tréninky v sokolovně

09.08.18 11.52

Tomáš

Odpovědět

Bohužel si to pane Fuček myslíte jenom Vy, jak Vaše výkonnost stoupá. Realita je, ale jiná, naopak velice opačná. Vaše úroven hraní i trénování  v sokolovně se neustále snižuje. Je to vidět  i na Vašich žácích, jak jejich počet neustále  klesá.

A jak  naopak počet trénujících žáků stoupá v místní základní škole v Dáblicích. Sice se budete kasat kolik jich máte registrovaných, ale spíše je důležité kolik jich fyzicky chodí na Vaše tréninky a to se dá spočítat na prstech jedné ruky. Na konci srpna máte mít tréninkový kamp, kolik myslíte, že Vám tam přijde žáků? Budete rád když přijdou  nakonec tři. Taková je realita, kterou si díky Vaší zabedněnosti a narcismu nechcete a ani neumíte připustit!!!

[1]



Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024