Na úvodní stránku




Další nabitý týden za námi

V pondělí jsem ráno vyřizoval nákup na Košík.CZ a potom jsem pracoval doma. Do Ďáblic jsem musel jet dřív, abych postavil stoly, které byly složeny na akci R. Krajča. Práce tam bylo nad hlavu, ještě jsem i zametal, protože hala nebyla vůbec uklizená. Potom jsme postavil stoly a když jsme nandaval síťky, už začaly chodit děti na trénink. Takže se trénovalo bez ohrádek, které ještě nebyly sneseny z místnosti nad podiem. Takže trénink mládeže byl bez použití tréninkového robta, prootže to by bez ohrádek opravdu nešlo. Navíc jsem sedmý stůl ani nestihl postavit.

 

Po tréninku mládeže se začal scházet rekreační oddíl a jeho členové až snášely ohrádky, do čehož se zapojili pan Pozler. Byl Velikonoční pohár TTC Praha dvouher a současně se ještě hrála baráž o 1. Ligu TTC Praha, takže se hrálo na všech šesti stolech. Hráčům vadilo, žennad třemi stoly byly míčky z akce R. Krajča, takže stínily a na stolech se hrálo v šeru. Nemluvě o výšce nad stolem, která byla tak dva a půl metru.

 

Byl jsem po zametání a stavění stolů docela unavený, takýže jsem turnaj nehrál. Aspoň jsem řídil jeho plynulost a koordinaci s baráží.

 

V úterý ráno jsem měl sraz s Blankou kvůli opětovnému oveřenému podpsiu stanov Ďáblové Praha, z.s., které jsme museli předělat kvůli tomu, že na původní verzi byl název Ďáblové Praha, z. s. Takže jsem potom ještě odpoledne vezl na rejstříkový soud znovu podat doplněný návrh na zápis. Mezitím mi přijel technik Martin opravit do kanceláře počítač a tiskárnu a zprovoznil mi digitální podpisy.

 

Ještě jsem musel stihnout rozlosovat Ligu TTC Praha a zadat do systému aspoň zápasy na první hrací den. Také jsem musel nakopírovat přihlášky do TTC Praha, které došly. K tomu článek s výsledky o Velikonočním poháru, zadání výsledklů do systému a přepočítání žebříčku.

 

Ve středu jsme od rána připravoval dopravní testy na sobotní Velkou cenu Ďáblic. Od Martina jsem koupil šedesát 1,5V baterií a tak zbývalo ještě koupit čtyři šestivoltové baterie a musel jsem si taky koupit něco k jídlu. Hned po obědě jsem potom spěchal, protože cestou do Ďáblic jsem musel vyzvednout poháry a medaile. Ty jsem dovezl do Ďáblic, kde jsem je dal do místnosti nad podiem. Potom už jsem trénoval žáky a následně byl turnaj Grand Prix CST 2/1, kde jsem všechno prohrál a neuhrál jsem ani set. V Ďáblicích jsem přespal.

 

Ráno jsem umýval stoly, musel jsem si skočit i nakoupit materiál na tousty, kompletoval jsem autíčka na závody. Všechny tři fungovaly. Potom jsem vybalil poháry a vyfotil je. Mezitím Blanka uklízela. Oba jsme s epotom z vlastních zásob naobědvali.

 

Když přišel Venca zahradník tak jsme nejprve uděllai schůzi, kterou jsme transformovali pobočný spolek Oblast Praha - SKSK ČR na Správňáci, pobočný spolek Ďáblové Praha, což bude dětský oddíl. Rejstříkový soud jej nechce vymazat bez likvidace, která by ale stála minimálně 1.800,-- Kč, přestože Oblast Praha - SKSK ČR už žádný majetek nemá a několik let již nevyvíjí žádnou činnost, takže nevede ani účetnictví, nemá ani běžný účet. Dětský oddíl potřeba bude a tak bude mít vlastní právní subjektivitu. Je to levnější řešení.

 

Následoval první hrací den Mariáše, v kterém se mě vůbec nedařilo a skončil jsem poslední. V žebříčku ale klesnout nemůžu, protože elo, které mám 1700 je minimální. Takže se od nás akorát odpoutal vašek a já s Blankou máme pořád elo 1700. Při hře ve třech se zvyšuje elo pouze vítězi, druhému zůstává stejné a třetímu se snižuje, což ale nejde pod hodnotu 1700, která je minimální.

 

Odtrénoval jsem žáky a pak bylo v herně prázdno. Chvíli jsme si trénoval podání, pootm jsme potrénoval na robotu a před osmou hopdinou jsem zavřel, abych stíhal autobus, který mi jel přesně v 20.00.

 

V pátek mě čekalo skenování registarce jedné žákyně, za kterou jsme zaplatili evidenční a registrační poplatek a poslali ji na PSST. Samozřejmě jsme dělal také účetnictví, došel jsme objednat razítko pro Správňáky a na zpáteční cestě jsme vytvedl kužely na Velkou cenu Ďáblic. Stáhl jsem z foťáku fotky dvou žáků a zaregistroval jsem je. Nyní si musí registraci podepsat. Potom jsem doplnil a zkompletovat zápisy Správňáků, pobočného spolku Ďáblové Praha, které půjdeme v úterý s Blankou ověřeně podepisovat. Ještě jsem musel vyrobit diplomy na Velkou cenu Ďáblic. Mezi další drobné úkoly bylo prověření plateb oddílových příspěvků několika žáků, při čemž jsme zjistil, že dva nemají ještě zaplaceno. Dále aktualizace elo žebříčku Ligy Mariáše a články na Ďáblové Praha. Ještě jsem opravoval www stránku Ďáblové Praha, kd enešlo vstoupit do administrace. Bez téhle opravy bych tam žádný článek zadat nemohl. A nutná byla další příprava na Velkou cenu Ďáblic, teda tisk prezenční listiny a vzít si s sebou stvrzenky a razítko Ďáblů Praha. A pak už byl čas vyrazit na trénink do Ďáblic.

 

Na tréninku jsem byl sám. Takže jsem trénoval podání a potom chvíli na robotu. Na chvíli přišel pan Pozler a potom, když odešel, jsem složil stoly a připravil dráhu na Velkou cenu Ďáblic. Z kuželů jsem vytvořil 11 branek, z čehož první byla start a poslední cíl. Potom jsem šel spát. Před tím jsme ještě musel vytvořit a vytisknout startovní listinu.

 

V sobotu jsem vstal v sedm hodin a vše ještě připravil. Na Velkou cenu Ďáblic přišlo šest dětí. Jely tři kola a potom byl kvíz. Byla to docela honička, protože jsem měřil čas, fotil, vyhodnocoval testy a potom vyhodnocoval pořadí. Takže jsem se ve výpočtu pořadí spletl, na což jsem přišel až doma, když jsem psal reportáž.

 

Nejpodrobnější průběh anejvíce fotek je zde: http://www.ekamarad.cz/ezin/clanek/7832/

 

Další reportáž je přímo na stránce Ďáblové Praha. Zde je fotek méně - http://www.dablovepraha.cz/clanek.php?id=10.

 

Zmínku jsem musel dát i na stránku Centra stolního tenisu, zde je to ale bez fotek - http://www.centrumstolnihotenisu.cz/clanek.php?id=1155.

 

V neděli jsem si dal spoň dopoplene chvíli oraz ve vaně. Protože jsme vstal už v sedm hodin (bez budíku jsem se vzbudil sám), tak jsme byl ve vaně o něco déle no a potom práce, práce, práce,.. Potom oběd, chvilka relaxu a opět práce, práce, práce, ...

 

Tiskl jsem letáčky na asi šest různých akcí, které musím zítra nakopírovat. Potom jsem psal články do různých ezinů, tvořil přihlášku na příměstský tábor, tisk papíry na nástěnky pro rekreační i registrovaný oddíl TTC Praha. NO sna dkonečně hotovo. Takže na závěr tenhle ten článek a snad chvíle odpočinku. I když jsme myslel, že dnes skončím s prací tak aspoň o dvě hodiny dříve.

 

Zítra to začne zase naplno - udělat účetnictví, možit letáčky a přihlášky na příměstský tábor, odpoledne obvyklý program v Ďáblicích a v úterý hne dod rána podepisování dokumentů Správňáků a potom je hned odvézt na rejstříkový soud. Odpoledne potřebuju zkompletovat žádost o grat od MČ Praha 8 na stolní tenis pro dospělé a dodělat dvě akce do fotoalba. Jinak s emusím pochválit, že jinak mám všechny fotky aktuálně na webu (mino posledního turnaje rekreačního oddílu a GP CST). A v estředu dopoledne by mělo být hotové razítko Správňáků, takže jej půjdu vyzvednout.



Přidání komentáře k článku Další nabitý týden za námi



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024