Na úvodní stránku




Skončila pingpongová sezóna

Nebudu předbíhat a navážu tam, kde jsem skončil minule. Ve středu 23. 3. proběhlo vše dle očekávání, dopoledne práce v kanceláři, po obědě cesta do Ďáblic, trénink žáků a po něm vítězný mistrák našich žen nad Přední Kopaninou. Následná schůze představenstva TJ STP toho moc nevyřešila. Vpodstatě jems jenom aktualizovali kalendář víkendů v CST Ďáblice.

 

Ve čtvrtek jsem byl od rána v Ďáblicích, protože jsme tam ze středy přespal. Umyl jsem stoly, vynesl jsem do kontejneru pytel s plasty a udělal spoustu různých drobností. Pokládka lina v předsálí byla odložena. Po obědě dorazil Venca a učili jsme Blanku hrát Mariáš. Po tréninku žáklů se hrály tři mistráky. D tým překvapivě porazil Start Praha a připsal si tak už třetí vítězství po sobě. H tým svedl velký boj s Novými Vysočany, ale nakonec těsně podlehl. G tým nestačil na Elizzu Praha.

 

V pátek byl svátek, ale já pracoval. Střídavě jsem byl v kanceláři a střídavě doma. Večer jsem jel na trénink do Ďáblic, kde jsme potrénoval s Vencou. Tentu tu dělal dopoledne s Mirkem Sobotou pokládku lina v předsálí. Hodně to tu teď prokouklo. Po tréninku jsme v Ďáblicích přespal, protože v sobotu tu byl od rána Velikonoční turnaj, na kterém se nás sešlo pět.

 

Velikonoční turnaj jsme hráli systémem každý s každým. Potom bylo play off prvního s druhým o celkové vítězství. Skupinu vyhrál Honza Fluser před Martinem Habou a Vencou Zahradníkem. Vzájemně se pozporáželi, ale z "kolotoče" vyšel nejlépe Honza a druhý byl Martin. Venca tak zkončil na třetím nepostupovém místě, já byl čtvrtý a Blanka pátá.

 

Po vyhlášení výsledků dvouher Honza Fluser odešel amy ještě hráli finále čtyřhry. Já s Martinem jsme porazili Vencu s Blankou 3:0. Potom jsme si ještě dali jenom pro zajímavost čtřyhru ve složení já s Vencou a Martin s Blanklou. Na začátku to ještě šlo, ale v pátém setu byl Venca už moc opilý. Bohužel pil k pivu i vodku, takže v pátzém setu se už spíš jenom opíral o stůl, než by hrál. Dotáhli jsme to ještě na 10:10. Odvraceli jsme mečbol za stavu 10:11, kdy ale Venca zkazil podání.

 

Po turnaji jsme šli na oběd do restaurace a potom ještě pokračovala výuka mariáše. Po ní jsme jeli domů.

 

V neděli jsme jako obvykle dopoledne relaxoval ve vaně a potom jsem pracoval střídavě doma a střídavě v kanceláři. Čekalo na mě účetnictví a zpracovávání fotek do fotoalba. Podobně jseme to měl i na Velikonoční pondělí. Ale v neděli jsem si uvařil špenát s volským okem a bramborovým knedlíkem a v pondělí kolínka s eidamem.

 

Úterkem začal pracovní týden. Objednal jsem medaile a poháry na turnaj mládeže a medaile na Velkou cenu Ďáblic závodů aut na vysílačku. Po obědě jsem jel do Ďáblic. Původně jsme tam jel do recepce a podívat se na mistrák D týmu s Klánovicema, ale nakonec jsme jako náhradník hrál. Byla to reciproční výměna herny, protože na podzim jsme hráli jako domácí u nich. Bylo to v této sezóně moje třetí působení v 6. třídě. Nakonec jsme uhrál 1,5 bodu, když jsme s Martinem vyhráli čtyřhru na Grisovými a potom jsem ještě porazil Grisu otce. Mým úspěchem bylo, že jsme uhrál dva sety na Pavla Nového, což byl jejich hráč číslo jedna. Hladce jsem prohrál s jejich "dvojkou" Stanislavem Platilem. D tým tak pokračoval ve vítězné sérii čtvrtým vítězstvím. Pěkný konec sezóny.

 

TTC Klánovice F - TTC Praha D 5:10

Nový, Platil - Smíšek, Bárta 3:0(8,8,9), Grisa V., Grisa D. - Haba, Fuček 0:3(-3,-4,-8), Platil - Smíšek 3:2(-7,-8,8,6,9), Grisa V. - Haba 0:3(-7,-5,-5), Grisa D. - Bárta 0:3(-3,-7,-5), Nový - Fuček 3:2(-9,8,3,-8,4), Grisa V. - Smíšek 0:3(-7,-7,-6), Grisa D. - Haba 0:3(-8,-9,-6), Nový - Bárta 0:3(-1,-5,-9), Platil - Fuček 3:0(8,7,4), Grisa D. - Smíšek 0:3(-6,w.o.), Nový - Haba 2:3(-9,5,7,-9,-9), Grisa V. - Fuček 0:3(-7,-6,-6), Nový - Smíšek 0:3(-5,-5,-7)

Body domácích: Platil 3,5, Nový 1,5, Grisa V. 0, Grisa D. 0

Body hostů: Haba 3,5, Smíšek 3, Bárta 2, Fuček 1,5

 

Ve středu jsem zase dopoledne pracoval doma a v kanceláři a odpoledne jsem odtrénoval žáky a měly zde být dva mistráky. El Niňo to popletlo a nepřijelo a tak zde hrál pouze H tým, který přesvědčivě porazil Elizzu. Po mistrácích byla schůze představenstva TJ STP, kde jsme byli zase jenom tři. Dořešili jsme splátku faktur za topení a 2. splátku panu Vavřinkovi. Vše půjčkami, protože v únoru se kulturními a volnočasovými akcemi nevydělalo nic.

 

Ve čtvrtek jsem byl zase v Ďáblicích od rána, protože jsme tam ze středy přespal. Ráno jsem zase umyl stoly, navíc jsem připravil kužely na závody aut a ještě jsem jich 12 přiobjednal. Došel jsem na poštu a Blanka mi pomohla upevnit na branku nové cedulky. Ty staré juž byly moc odrbané.

 

Najedl jsem se, odpoledne dorazil Venca a zase jsme učili Blanku hrát mariáš. Mezitím mi přivezl kurýr objednaná auta na vysílačku. Potom jsme odtrénoval žáky a byly tu tři mistráky. Ženy remízovaly s Lokomotivou, která přijela jen ve dvou. E tým rozehrál s Elizzou ve dvou, ale potom dorazil Láďa Havlíček, takže dvouhry hráli už v plném počtu. To štěstí neměl náš F tým, který hrál proti SK Hamr ve třech. Začali jsme o dvacet minut později, aby byla šance, že aspoň v závěru nám pomůže Honza Paroubek, který hrál vedle za E tým. Honza měl jít hrát v třetím kole, ale v té době hrál s Vohradským a bylo to 1:1. Nakonec z toho měli pětiseťák, který stejně Honza prohrál. Náš zápas se tedy ještě kontumoval a střrídání bylo na poslední dvouhru, ke které už naštěstí ani nedošlo.

 

TTC Praha F - SK Hamr C 10:6

Filip, Fuček - Jaroš, Vašák 0:3 w.o., Haba. Bárta - Rosa, Bruk 3:0(11,8,3), Haba - Bruk 3:2(-7,7,-8,6,8), Fuček - Jaroš 3:1(-10,8,8,5), Filip - Rosa 0:3 w.o., Bárta - Vašák 3:0(7,5,8), Fuček - Bruk 1:3(-9,-5,9,-4), Filip - Jaroš 0:3 w.o., Bárta - Rosa 3:0(10,7,2), Haba - Vašák 3:0(10,10,9), Filip - Bruk 0:3 w.o., Bárta - Jaroš 3:0(3,4,8), Haba - Rosa 3:1(5,8,-6,7), Fuček - Vašák 3:1(7,-8,4,9), Bárta - Bruk 0:3(-10,-7,-5), Haba - Jaroš 3:1(8,-10,7,9)

Body domácích: Haba 4,5, Bárta 3,5, Fuček 2

Body hostů: Bruk 2, ostatní 0, w.o. 4

 

Ve třech to bylo hodně pod tlakem. Naštětsí Haba porazil Jaroše a tím utkání ukončil, protože já v té době už prohrával 0:2 s Rosou a dobře se nevyvíjem ani třetí set. Takže jinak by měl náš osud v rukou Honza Paroubek, který by hrál s Vašákem, s kterým má bilanci 1:1.

 

Večer ještě dorazil p. Pozler, s kterým jsme domluvili sobotní pronájem sálu Richardu Krajčovi na jeho rodinnou oslavu. Byl tu i Venca Zahradník, který byl v recepci, kdyby někdo něco chtěl, protože já jsem hrál. S Vencou jsme se potom vraceli metrem, já dorazil domů až kolem půl dvanácté.

 

V pátek mě čekal nákup, práce v kanceláři, kde jsem zaúčtovával a proplácel peníze na konci měsíce za sparin a trénink, ale i vystavoval faktury. Na 18. hodinu jsem jel na play off 1. ligy na KT Praha. Byl to neuvěřitelně vyrovnaný boj, který popíšu v samostaném článku. Trvalo to čtyři a půl hodiny.

 

V sobotu jsem se dopoledne vykoupal, po obědě jsem vyrážel opět na KT Praha, tentokrát na Kotlářku, kde se hrálo od 15 hodin. Utkání trvalo bez pár minut čtyři hodiny. KT Praha opět prohrálo a play off tím skončila. Protože se od příští sezony rozšiřuje extraliga na 12 týmů, bude KT Praha hrát stejně extraligu :)

 

Vešer jsem toho už moc nedělal, akorát jsem stáhnul fotky z foťáku do počítače a potom jsem chvíli koukal na Ulici.

 

Dnes jsem nejprve vytiskl novou ceduli na schránku, kam jsme přidal Ďáblové Praha, z.s. Současně peru a píšu deníček a následně ještě další články. Až bude vše hotovo tak plánuju konečně odpočinek. K obědu si budu vařit kolínka s eidamem.

 

Pondělí bude zase plně pracovní,protože musím jet do Ďáblic dřív, abych postavil stoly. Plánoval jsem jet cestou vyzvednout medaile a poháry, ale to asi odložím na středu, kdy mi stačí být v Ďáblicích později.



Přidání komentáře k článku Skončila pingpongová sezóna



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024