Na úvodní stránku




Nemoc změnila mé plány

Středou to začalo. Z plánovaného dopoledního programu jsem neudělal nic. Dopoledne jsem se vyležel v posteli, abych byl schopen zvládnout odpolední program v Ďáblicích. Odpolední spánek nebyl hodinový, ale protáhl se na dvě hodiny, takže jsem byl rád, že jsem stihl přijet do Ďáblic včas.

 

Trénink žáků jsem zvládl, aniž bych sám hrál. Na čtyři žáky jsem měl dva sparingy. Protože tam byly dvě úplné začátečnice, nebylo to jednoduché. zbylí dva žáci bykli totiž výkonnostně hodně rozdílní, takže spolu jsme je nechal hrát jenom chvíli a pak jsem využíval možnosti tréninku podání a robota.

 

Následujícícho turnaje jsem se samozřejmě neúčastnil a jenom jsem homorganizoval. V té době jsem už cítil, že jsme měl teplotu. Turnaj hrálo sedm hráčů, ještě jeden z přihlášených ubyl pro nemoc, a tak hráli každý s každým. Turnaj končil až v 21 hodin.

 

Schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha začala teda až v 21 hodin. Nevyřešili jsme jak financovat faktury pana Příkopa. Pan Krčil nedorazil, až ve čtvrtek mi telefonoval, jestli je něco nového, že mu nefunguje email, že bude mít nový. Ten mi ale zatím neposlal.

 

V Ďáblicích jsem nepřespával a jel jsem po schůzi domů. Ve čtvrtek bylo zavřeno. Čtrvteční trénink mládeže byl zrušen, protože Adam šel místo toho trénovat ve středu, aby tam nebyl ve čtvrtek sám. A nakonec mi přišel email i od klienta, kterého jsme měl trénovat od 18 hodin, že je nemocný. Předběhl mě, stejnej email jsme mu chtěl poslat já, že jsem nemocný. Tak mi ušetřil práci. Ne čtvrtek nebyl žádné rezervace, tak jsme hernu zavřel. Strejně i dnes, protože by tam byl na tréninku pouze Martin, protože já bych s ním dnes trénovat nemohl. Díky tomu jsme získal aspoň dva dny na vyležení nejhorší infekce.

 

Vypadá to, že nejhorší mám snad za sebou. Už je mi trochu líp, i teplota klesla na 37. Tak snad zpáty nevyleze. Zítra odpoledne potřebuju už být fit, abych soudcoval v Michli 3. ligu a následně potom v úterý dopoledne.

 

Dnes jsem rozeslal zápis ze středy, domluvil potvrzení výměny utkání, napsal tento deníček a už cícím, že bych měl dnes odpočívat. Ztaím jsme toho moc nesnědl. Včerejší jídelníček: chleba s cibulí a máslem a čaj s medem, banán, jahody a jablko. Dnešní jídelníček: ředkvičky, okurkový salát s česnekem, který mi hodně pomohl a citronem a potom ještě banán. K večeři plánuji si dát už normální jídlo, mám tam kuřecí stehýnka s bramborem.

 

Prakticky celé dopoledne jsem dnes proležel, takže teď se snažím být chvíli mimo postel, abych mohl spát v noci. Takže až toto dopíšu a vložím, půjdu koukat na Ulici. Zítra ráno se vykoupu a po obědě vyrazím do Michle. Venku je docela teplo, což se mi hodí - teploměr ukazuje deset stupňů a před chvílí ukazoval ještě víc. Kéž by to vydrželo i o víkendu.



Přidání komentáře k článku Nemoc změnila mé plány



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024