Na úvodní stránku




Ve středu turnaj, ve čtvrtek vítězné utkání

Ve středu jsem hned ráno zpracovával výkazy pro Pražskou správu sociálního zabezpečení a pro Oborovou zdravotní pojištěbnu. Rovnou jsem zaplatil i doplatky a upravil zvýšené zálohy jak v účetnictví tak v internetbankingu FIO banky.

 

Po obědě jsem vyrazil do Ďáblic, cesou jsem se ještě stavoval pro medaile na Jarní turnaj a na turnaje rekreačního oddílu TTC Praha.

 

Trénink žáků proběhl s dvěmi novými žáky, byli to začátečníci, takže se hodilo, že byli oba sparingové. "Uživil" by se i třetí. V permanenci byl i robot.

 

Na Jarním Grand Prix CST Ďáblice 1 se nás sešlo šest, takže jsme hráli systémme každý s každým. Skončil jsem pátý, porazil jsme Vojtu Hrnečka, ale smolně jsem prohrál s Davidem Mutlem, na kterého jsem měl v pátém setu čtyři mečboly. Bohužel jsme měl málo sil a nesdtál jsme na jednoduché míče, které jsem kazil. Potom jsme jeden zápas s krečoval, abych si odpočinul, ale ani s Jirkou Maňasem jsem poslední zápas nedohrál. V prvním setu jsem prohrál v prodloužení, druhém mi došly síly, když jsem měl šest bodů.

 

V Ďáblicích jsem přespal, čímž jsem získal čas a ve čtvrtek ráno jsem už od osmi hodin pracoval. Umyl jsem octovou vodou stoly, ve vlažné mýdlové vodě jsem umyl míčky, které jsem doplnil do robota, kde jich už bylo málo. Pověsil jsem na branku ceduli, že je herna v provozu i pro veřejnost, rozvěsil jsem další cedulky v hale (recepce, zákaz kouření, navigaci na šatny žen, popis šatna žen a šatna mužů). A ještě jsme stihl vynést i pytel s plasty.

 

Na oběd jsem šel do sousední restaurace, po něm jsme si dal kafe a čekal jsem na žáky. Ti byli jenom dva, protože třetí je omluvený. A za týden čtvrteční trénink rušíme, protože by na něm, byl pouze Adam B. Praha 8 má jarní prázdniny. Adam B. tedy přijde místo ve čtvrtek ve středu.

 

Po tréninku jsem povečeřel tousty a od 19 hodin jsme hráli s KST OBO Praha. Začalo to dranmaticky, protože Vítek na to zapomněl. Takže jsme věděli, že bude mít 45 minut zpoždění. Využili jsme dvacert minut čekací doby a upravili složení čtyřher - Mirek hrál s Martinem a já byl napsaný s Vítkem. Pro jistotu jsme čtyřhry prohodil, což vyšlo. Mirek s Martinem, vyhráli hladce nad slabším párem 3:0. Ještě jsme je musel brzdit, aby tolik nespěchali, aby Vítek stihl dorazit na svůj zápas. Jinak by totiž kontumačně prohrál se soupeřovým nejslabším hráček, protže jsme jej postavili na post D, který hraje svoji první dvouhru nejpozději.

 

Moje a Vítkova čtřyhra se dle očekávání kontumovala a bylo to 1:1. Potom Mirek porazil soupeřovu jedničku (ale ve skutečnosti výkonnostně dvojku)¨, ale Martin prohrál s dvojkou (ale ve skutečnosti výkonnostně s jedničkou) a bylo to 2:2. Já jsem porazil trojku souopeře 3:0. První a třetí set byly celkem v pohodě, ale v druhém setu to byl boj, ten jsem vyhrál 16:14. Vítěk dorazil v pravý čas a porazil soupeřovu čtyřku i bez větší rozehry hladce 3:0(1,1,4). Vedlei jsme 4:2. Jenže potomm jsme Martin i já prohráli s dvěmi nejlepšími hráči soupeře a bylo to 4:4. V tu chvíli tzo vypadalo na dramatickou bitvu. Vše se ale naštěstí obrátilo an naši stranu. Vítek i MIrek dělali dva "povinné" bodyna 6:4. Potom jsme překvapil já a porazil jsme Hausmanna 3:1(6,-10,10,10) a Vítěk svedl pětisetovou vítěznou bitvu s Brýnou. To byly klíčové bidy, s kterými asi počítal spíéše náš sopupeř, než my. Bylo to 8:4. Potom zase vyšly dva zápasy pro nás a "povinné" body dělali Mirek a martin a bylo hotovo - 10:4.

 

Dnes od rána jsem pracoval v kanceláři - účetnictví, stažení certifikátu k digitálnímu podpisu, tisk různých věcí na zítřejší jarní turnaj, ale i cedulek do vývěsky a na nástěnku, skenování a poslání zápisů utkání a tregistrace nové žákyně.

 

Následoval krátký nákup, oběd, chvíle relaxu, pracovní dodělávky a konečně zase tenhle deníček, protože večer se k němu nedostanu a zítra možná také ne. Opdoledne mě čeká trénink v Ďáblicích, potom příprava turnaje. Přespím tam, abych nemusel ráno vstávat před šestou a abych mohl otevřít halu už v osm hodin.

 

V neděli mě potom čekají redaktorské povinnosti, zpracování fotografií a snad zbude aspoň hodinka či dvě na odpočinek, protože od pondělí pojedu zase ráno naplno.



Přidání komentáře k článku Ve středu turnaj, ve čtvrtek vítězné utkání



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024