Na úvodní stránku




Nabitý závěr týdne

Navážu středou 24. 2., kdy jsem dopoledne pilně pracoval v kanceláři. Čekalo mě převážně účetnictví a objednal jsem zboží z Protelu (velkoobchod kancelářských potřeb). Po obědě jsem, cestou do Ďáblic ještě ověřoval podpisy a stavoval se v prodejně Vše na stolní tenis.

 

V Ďáblicích jsem odtrénoval žáky a po malé přestávce na večeři jsme řídil utkání našich žen se Slovanem Bohnice, které poměrně výrazně prohrály 2:8. Před tréninkem žáků jsem ještě zametl pod stoly 3 a 4, kde bylo po plesu hodně prachu. Taky jsme pustil topení do místností nad podiem. Neteklo, ale ani nehřálo.

 

Ve čtvrtek jsem měl ráno sraz na metru s Blankou a jeli jsme do Ďáblic hned ráno. Blanka uklízela, já zametl pod stoly č. 5 a 6. Potom jsem umyl stoly. Topení v místnostech nad podiem už začalo topit. Pan Pozler ho odvzdušnil a přidal teplotu v kotli, takže s etam více protlačila teplá voda.

 

Po obědě ve vedlejší restauraci přivezl Martin opravený server a rozchodil nefungující druhý server, který se nějak uspal. Jinak mu nic nebylo. Po tréninku žáků zde byly dvě důležitá utkání. D gtým porazil tým MFF v 6. B třídě, čímž se doufejme už zachránil před sestupem. G tým v 7. třídě A výrazně prohrál 2:10 s druhým týmem tabulky.

 

V pátek jsem zase trávil dopoledne v kanceláři. Pan Kulhavý si přišel předplatit webhosting na další rok a prodloužit domény. Potom mi přivezli zboží z Protelu. Dopoledne rychle uteklo, šel jsme ještě nakoupit, tentokrát do Mini Tesca.

 

Odpoledne jsem jel do Ďáblic, kde mě čekal trénink s Vencou Zahradníkem. Jeěště nás čekalo jednání s panem Příkopem, u kterého byl i pan Krčil. Ten mu slíbil zaplacení faktur v dost šibeničních termínech. Fakturu za připojení šatny žen jsem dnes proplatil, ale další fakturu máme zaplatit do konce příštího týdne a druhou potom do půlky měsíce. Takže jsem zvědavý, kde na to vezmeme.

 

Po tréninku jsem využil toho, že s ev místnosti na dpodiem už topí a přespal jsem tam. Tím jsme si ušetřil cestu domů a v sobotu ráno cestu zpět do Ďáblic, komplikovanou výlukou na trase C metra. Dopoledne se tu konal turnaj CZ Cup - 7. ročník. Sešlo se tu 11 hráčů. Já sám nehrál a věnoval jsem se raději focení. Turnaj byl docela silně obsazený. Hrály se dvouhry, které vyhrál Štěpán Remunda a čtyřhry které vyhráli Tomáš a Romana Bláhovi.

 

Po obědě formou Hotovky z krabičky, jsem si dal kafe, vytrávil jsem při napsání reportáže a potom jsme s Vencou ještě trénovali. Takže jsme odjížděli až v podvečer. Výluku metra na zpáteční cestě jsem zvládl celkem v pohodě, navečeřel jsem se a ještě jsem chvíli pracoval na internetu.

 

Dnešní neděli jsme si udělal odechovější - po snídani relax ve vaně, potm redakční povinnosti. Po obědě práce v kanceláři, vystavení faktur, proplacení faktur a daňové přiznání pro Tj Stolní tenis Praha a TTC Praha za dohody o provedení práce. Úspěšně jsem je odeslal elektronicky. Nnyí mi zbývají poslední tři daňová přiznání a to z daně z příjmů právnických osob ta TJ Stolní tenis Praha a TTC Praha, což znamená ještě vytisknout výsledovku a rozvahu a udělat přílohu k účetní závěrce. A nakonec mě čeká moje daňové přiznání jako OSVČ, k němuž mám ale ještě příjmy copie montre z pronájmů a ze závislé činnosti, tedy z dohod o provedení práce. To mě čeká ještě příští týden.

 

Ještě jsem začal připravovat konferenci TTC Praha. Na ní mám hotovou většinu materiálů, chybí výroční zpráva, kterou musím udělat také příští týden.

 

Po večeři jsem se věnoval zase redakčním povinnostem, zbylo mi zadat články do redakčního systému Magazínu eKamarád. Ještě bych měl napsat článek s rekapitulaci ligových výsledků na Stolní tenis v Praze, ale to už vzdávám. Je toho na mě už moc. Z tohoto dvoukola prostě nebude. Ještě jsme doplňoval fotoalba, na eAlbum fotografie z TTC Praha Cupu a na CST Ďáblice fotografie z 6. turnaje Grand Prix CST Ďáblice, Podzimního poháru TTC Praha a Plesu sportovců. Včerejší turnaj mám ještě nezpracovaný ve foťáku. Stejně tak mi na eAlbum ještě chybí zpracovat fotky z utkání KT Praha s El Niněm C z 6. 2. a s Elizzou z 7. 2., s Baníkem Havířov z 20. 2. a s TJ Ostrava KST z 21. 2. 2016.

 

Zítra budu po ránu zase v kanceláři, kde mě čeká kopírování tabulek na turnaje, kopírovat zápis pro utkání mužů, měl bych si prodloužit i digitální podpis. Po cestě do Ďáblic potom musím vyzvednout medaile na Jarní turnaj mládeže, ale i na poháry TTC Praha (pro rekreační oddíl) a pro Ligu TTC Praha.



Přidání komentáře k článku Nabitý závěr týdne



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024