Na úvodní stránku




Rekreační oddíl ožívá

Dopoledne jsem se konečně věnoval svým osobním záležitostem a našel jsem si čas řešit lidi, kteří mě dluží. Po obědě jsem si došel ještě koupit chleba a pak už jsem vyrážel do Ďáblic. Koupil jsme toustový chleba, sýr, šunku a kečup a začal jsem s děláním toustů. Čtyři jsem měl k večeři, dva jsem prodal.

 

Na tréninku žáků bylo šest žáků, jeden byl omluvený pro nemoc. K tréninku jsme využívali i robota, nějaké výsledky u některých žáků už jsou.

 

Na rekeračním oddílu se nás sešlo celkem třináct. Byl odložený Podzimní pohár TTC Praha. Já nehrál, takže byly dvě skupiny po šesti. První tři postoupili do horního "pavouka", zbytek do spodního pavouka. Vyhrál René, ve finále porazil Jirku, který ale podal dost slabý výkon a vpodstatě to finále "odevzdal".

 

Předal jsem medaile a ceny, ktrerými byly obnovené Bony CST, které vítězové hned utratili. Potom jsem udělal tržbu a jel jsem domů.

 

Zítra mě dopoledne čekají dvě schůze (Internet mládeži a TJ ORS Praha) a odpoledne schůze TJ Stolní tenis Praha, kde ještě musíme dořešit topení v šatně žen a teplou vodu. Dnes jsme vzal prodlužovačku, takže jsem topil ženám infrazářičem. Teplota stoupla ale pouze o jeden stupeň na 15 stupňů. Spotřebu elektřiny radši ani nezkoumám.

 

Odpoledne potom budu v Ďáblicích zase, protože tam hraje náš Dtým, takže jim to budu počítat a zapisovat.



Přidání komentáře k článku Rekreační oddíl ožívá



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024