Na úvodní stránku




Vracíme se do Ďáblic

Dnešek byl ve znamení práce doma, řešil jsem utkání TTC Praha, situaci kolem koupě čerpadla a neminul mě ani víkendový nákup. Na ten jsem dnes šel až po obědě, protože Hotovky z krabičky vozí poslední dobou až odpoledne a potřeboval jsem jídlo na víkend.

 

Dále jsem udělal daňové přiznání na koupi garáže. To se mi nepodařilo elektronicky podepsat, tak jsem ho poslal zatím bez podpisu. Buď se to povede dodatečně replicas de relojes o víkendu, nebo zanesu potvrzení v pondělí ráno na Finanční úřad.

 

Dnešních přeborů drusžtev dorostu jsme se jako TTC Praha nezúčastnili z důvodu nedostatku hráčů, zítra na nejmladší a starší žáky se také nechystáme. Na dorost na neděli je přihlášen Adam P., který se mi má (dle svého otce) ozvat dnes večer, abysme si domluvili na neděli, kde se sejdeme.

 

V sobotu mě tedy čeká dopoledne relax ve vaně a potom práce na fotoalbu na fotkách z TTC Praha Cup a dále redaktorské povinnosti. Takže pro dnešek si už dávám oraz.

 

V pondělí odtrénuju naposled v PinecAréně žáky a potom převážím věci do Ďáblic. Takže tam budu u spouštění kotle. Protože pro montáž čerpadla se bude muset vypustit topný systém, topenář možná dodatečně nainstaluje radiátor do recepce.



Přidání komentáře k článku Vracíme se do Ďáblic



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024