Na úvodní stránku




Středa lehce v nejistotě

Dopoledne jsem řešil emaily kolem plynoměru a topení, ale i kolem utkání TTC Praha příští týden. Plynárny se ukazují jako totální byrokrati. Prostě dopoledne spokojenost nic moc.

 

Po obědě jsem vyrazil do PinecArény, kam dorazil na trénink zase pouze jeden žák, jeden byl omluven a přijde na náhradní trénink zítra. Pokud seženou Adam B. s Patrikem odvouz, budou zítra na tréninku taky. Takže to vypadá na tři děti a jako sparing slíbil dorazit Kuba. Pokud bude schopný se Petr ve škole domluvit s Patrikem, mohli by ho sem přivézt taky. Zatím mi ale nepřipadá, že by se o to příliš snažil, v PinecAréně byl na tréninku pouze jednou z pěti tréninků.

 

Protože Honza Smíšek na trénink se mnou nedorazil, trénoval jsem něco přes půl hodiny s Honzou Paroubkem. Zbytek pronájmu stolu propadl. Tak jsme čekal na ženy, které zde odehrály utkání s TJ Košíře, s kterými prohrály 1:9. Současně tu ještě hrálo TTC Praha C, které prohrálos VŠSK MFF Praha A 6:10. Počkal jsem, až dohrají a vzal jsem si od Davida zápis, který jsem hned zadal a zítra ho naskenuju a pošlu na PSST.

 

Co zítra? Dopoledne různé drobnosti, po obědě vyrazím dřív, protože se chci stvait v Ďáblicích, abych viděl, jestli tam něco pokročilo. Z večerního emailu od p. Krčila vím, že plynoměr by se měl osazovat v úterý 26. 1. mezi 8. až 10. hodinou. Takže šance, že se bude topit do konce ledna ještě pořád zatím žije.

 

V PinecAréně musím být zítra před 16. hodinou, abych odtrénoval žáky a potom budu zapisovat utkání TTC Praha H - Sparta Praha L.



Přidání komentáře k článku Středa lehce v nejistotě



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024