Na úvodní stránku




Nabitý víkend

Jak vypadá můj „volný víkend“? Nebyl turnaj, které teď bez topení v Centru stolního tenisu Ďáblice nejsou. I když 21. 11. jsme i v zimě 10 stupňů dělal turnaj mládeže v neděli jsem následně zpracovával jeho výsledky.

 

O tomto víkendu jsem začal v sobotu koupelí ve vaně. Hlavně jsem potřeboval umýt hlavu, kterou mám nyní v prašném prostředí CST Ďáblice zaprášenou hned v pondělí po tréninku žáků. Ale na to, mýt ji si 3x týdně po každém pobytu v CST Ďáblice čas opravdu nemám.

 

Chvíli před a po obědě jsme využil redakční prací, tedy doplněním nových článků do magazínu eKamarád, Tiskové agentury mladých eKamarád, Primamagazínu, Speed Expressu a Písmákova deníku. Potom jsem už vyrážel na Kotlářku na doškolení trenérů, odkud jsem se vrátil až kolem 19. hodiny. Samotné došlolení trvalo čtyři hodiny a bylo zajímavé. Prodloužit si svojí trenérskou licensi přišla i Ilona Motlíková, kterou známe pod jménem Uhlíková, popř. ještě větší pamětníci pod jménem Voštová.

 

V sekci novinky z pravdel stolního tenisu mě nejvíce zaujalo to, že se zkušebně chystá zrušení pravidla, které zakazuje trenérovi radit hráči během hry. Bude povoleno hradit po každém míči. Osobně si nemyslím, že to bude přínosné. Část žáků totiž přestane pži hře sama myslet a bude se plně spoléhat na rady trenéra. Role trenéra tím bude výrazně vyšší a hráči, kteří budou na turnaji bez trenéra, na tom budou podstatně hůře.

 

Marta Novotná potom mluvila o vlivu změn pravidel na taktiku a techniku hry a to nejenom nyní při přechodu na plastové míčky, ale i po změnách, které přinesla velikost míčků (40 mm) a po zkrácení setu z 21 do 11 bodů. Na závěr jsme koukali na video ze zápasy Hany Matelkové.

 

Po večeři jsem začal připravovat tuto svoji novou osobní stránku.

 

V neděli jsem si dopoledne přispal až do 8 hodin, takže jsem za dopoledne stihl pouze vybrat fotografie na materiál pro sponzory pro TJ Stolní tenis Praha, což je provozovatel Centra stolního tenisu Ďáblice. Po obědě jsme potom pilně pracoval na této osobní internetové stránce, kde se mi podařilo dodělat její 1. sekci. V administraci je vše připraveno na 2. a 3. sekci, kterou budou Zájmy a Odkazy.

 

Předchozí víkend 28. a 29. 11. 2015 jsem měl taky „volný“, ale stejně nabitý, protože jsem oba dny byl jako vrchní rozhodčí na 3. lize v sobotu Na Julisce a v neděli na Kotlářce a k tomu jsem musel ještě stihnout redakční povinnosti vůči výše zmíněným ezinům a navíc jsem psal článek i do ezinu Stolní tenis v Praze a na fanouškovskou stránku KT Praha.

 

„Volný“ budu mít i příští víkend, kdy se jdu podívat na 1. ligu na KT Praha. Na tytomutkání jsem jako náhradník vrchního rozhodčího, takže nejde vyloučit, že tam třeba půjdu místo v roli diváka v roli rozhodčího. Určitě mě ale ve zbytku času budou čekat opět redakční povinnosti a měl bych dodělat tuto osobní stránku, její zbylé dvě sekce. V plánu mám ještě předělat svoji firemní stránku, což bych také rád stihl do konce roku.

 

Víkend 19. a 20. 12. bude doufám pracovní, protože to bych měl pořádat v sobotu Vánoční turnaj pro mládež Velká cena Centra stolního tenisu Ďáblice a v neděli by se měl konat Šach Ping. Obě tyto akce jsou ale závislé na tom, zda se už bude v CST Ďáblice konečně topit. Pokud ne, tak pootm je turnaj mládeže závislý na počasí a teplotě v hale a Šach Ping by se nekonal. Radši bych teda o tomto víkendu už pracoval, protože opotom budu mít opravdu voklné tři dny od 24. do 26. 12. 2015, na kdy si žádnou práci neplánuju a nebo opravdu jenom minimálně, tak maximálně jednu až dvě hodiny denně.



Přidání komentáře k článku Nabitý víkend



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024