Na úvodní stránku




Náročná středa

Ráno mi došly potvrzené rezervace stolů na utkání v PinecAréně, tak jsem začal překládat utkání z Ďáblic do PinecArény. Utkání s Kyjemi, které má hrát naše Déčko už v pondělí, protože čtvrtek je v PinecAréně nejplnějším dnem, jsem musel domluvit telefonicky, protože na emailovou korespondenci již bylo pozdě. Slíbili mi, že se ozvou do pátku. Kdyby nemohli v pondělí, tak bychom to museli odložit, protože jiný den v PinecAréně volné místo už není.

 

Obdobné přeložení jsem řešil s týmem Kbel, s kterým hraje náš Ftým. První utkání jsme místo doma hráli u nich, protože jsme neměli v provozu ústřední topení a v sokolovně byla zima, s tím, že odveta bude u nás. Nyní jsem jim navrhl čtvrtek 21. 1. 2016. Jjeich vedoucí řekl, že se zeptá a nejpozději zítra, že se ozve.

 

Ženy, které jsou ve stejné situaci s týmem Košíř, by měli hrát v PinecAréně ve středu. I to jsem navrhl emailem jejich soupeřkám.

 

Mimo to jsme ještě řešil dva telefonáty ohledně opravy akumulaček a dlužných plateb nájmu, které mi dluží podnájemník garáže. Protože to nebral, tak jsem mu poslal SMS.

 

Poobědval jsem a musel jsem jít ještě nakoupit něco k jídlu. Pak jsme ještě řešil opravu počítače v kanceláři, která je domluvena na pátek odpoledne.

 

Byl čas vyrazit do PinecArény, kam jsem dojel za rekordních dvacet minut. Naštětsí už bylo otevřeno. Na trénink žáků dnes dorazil jediný žák, ale dorazili oba sparingové Honza a Jakub. Aspoň měl Adam individuální péči - hru se sparingem a dohled trenéra. Na závěr sjme místo Žumpy dali čtyřhru. Kuba, který je z nás nejlepší hrál z Adamem a já s Honzou. Když jsme je porazili 3:0, dostali úlevu, že Adam neztrácel body za zkažená podání a podával tak dlouho, až podal regulérní podání. Pak to bylo sice vyrovnanější, ale stejně jsme je porazili znova 3:0. Ano podávat na Kubu ve čtyřhře je docela psycho. To je totiž podání v našem podání zjevnou nevýhodou. Z minimálně 60% podání nás přímo "posílal", ať jsme na něj zahráli cokoli. Naštěstí, když se povedlo mimořádně krátké podání a ještě dost přičoplé, tak ty kazil, protože hrál na riziko. Ono mu také nic jiného nezbývalo, když Adam mu moc míček ve hře nepodržel.

 

Dorazil Honza Smíšek a šel jsem s ním trénovat. Měli jsme na to 90 minut, ale celkem jsem si dobře zatrénoval. Potom dorazily naše ženy na utkání s Kotlářkou, které prohrály 2:8. Vidšěl jsme je po dlouhé době, tak mi předaly asi osm zápisů (možná i víc) a když jsme je ukládl do desek, tak jsme si všiml, že na podzim prohrály také 2:8.

 

Ženy dohrály dost rychle. Na stolech č. 1 a 2 hrálo ještě naše Béčko, které prohrálo chvíli po nich s Petrovicemi. Nezbylo, než se v šatně převléct a jet domů.

 

Mezitím mi došel email, že Kbely ve čtvrtek hrát nemůžou, tak jsem je požádal o přeložení an následující, případně ještě další týden. To už se totiž rýsuje malá naděje, že by se konečně mohlo hrát v Ďáblicích. Tím s etento termín uvolnil pro H tým, na který ve čtvrtek nezbylo v PinecAréně místo. Tomu změnu místa Sparta obratem potvrdila.

 

Takže zítra by se měly vyjádřit Kbely k odložení utkání, v pátek potom Kyje k pondělnímu termínu utkání s naším D týmem.

 

Mě zítra čeká vyúčtovávání grantu od MČ Praha 8, pak musím dojít taky na nákup, ale celkově se musím šetřit, protože od 18.30 po tréninku žáků hraju za F tým těžké utkání proti TJ Slovan Svoboda. Tak držte palce. Kdybysme vyhráli, tak máme šanci na postup.



Přidání komentáře k článku Náročná středa



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024