Na úvodní stránku




Dnešek se celý točil kolem pingpongu

Dnešek pro mě vpodstatě začal mimořádnou schůzí Představenstva TJ Stolní tenis Praha, kterou jsem nejprve připravoval potom se konala. Jak dalece byla úspěšná se v plném rozsahu projeví až zítra, takže dne so ní nebudu ani víc psát.

 

Schůze se protáhla skoro až do oběda, takže po ní jsem se naobědval, naskenovala rozeslal ověřený zápis.

 

Pak jsem si ještě odskočil koupit kafe, chleba a něco k jídlu, abych po tréninku žáků neměl hlad.

 

Po 14. hodině jsme vyrážel do Karlína do PinecArény, kde jsem odtrénoval žáky, kterých bylo celkem sedm. Takže čtyři se vystřídali u zásobníku míčků při tréninku podání. Ostatní trénovali nejdříve základní údery a potom byl chvíli trénink více individuálnější. Protože v malé tělocvičně, kde jsme trénovali, je koberec, využili jsme toho k protahovacím a kompenzačním cvikům, které se dělají v leže na zemi.

 

Po tréninku žáků jsme měl hodinu čas, takže jsem se najedl a čekal jsme na hráče D týmu. Ti odehráli na stolech číslo 1 a 2 utkání s Hradčany, kteří přojali v nejsilnější možné sestavě (začali bojovat o záchranu), takže jsme s nima prohráli 7:10.

 

Potom mě už čekala jenom cesta domů, zadání výsledku utkání, napsání tohoto článku, který ještě vložím a půjdu spát, protože jsem po dnešku hodně utahaný.

 

Zítra mě zase čeká den u počítače, prostě samá administrativa. Účetnictví, provést platební příkazy, potom udělat pořádný nákup (to se aspoň od počítače na chvíli zvednu) a pár důležitých telefonátů. Taky bych měl začít vyúčtovávat grant od Městské části Praha 8. Odpoledne mě čeká schůze Představenstva TJ Stolní tenis Praha a potom asi budu ještě dodělávat to vyúčtování.



Přidání komentáře k článku Dnešek se celý točil kolem pingpongu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024