Na úvodní stránku




Úterý na 80%

Ráno to začalo jako obvykle v obvyklý čas snídaní. Vánočka již byla konečně dojezena, takže snídaně klasická - mléko, chleba s máslem a čínské zelí.

 

Po snídani jsme zasedl k počítači, zkontroloval emailovou poštu a podle diáře jsem začal dělast, co jsee měl naplánované. Nejdříve byly emaily, rezervace v PinecSréně na příští týden, kdy tam budou hrát tři naše týmy soutěže, protože v Ďábliccíh už bylo včera jenom šest stupňů. Emailem jsem domluvil i turnaj mládeže, na který budu muset ješčtě objednat mediale a taky tréninky mládeže. Takže teď čekám jenom na odpověď.

 

Hned po ránu jsem se domluvil s Davidem Z., že v úterý 19. 1. mi pomůže s účetními závěrkami. Mě ještě čeká cesta na finanční úřad úpro formuláře daňových přiznání. To asi nechám na příští týden. Ještě jsem zpracoval projekty pro grant na trenéry a i když zpožděně jsem je odeslal na PSST, kam jsem poslal i přihlášku našich týmů mládeže na víkendové přebory.

 

Před obědem mě čekal nákup, který nebyl tak velký, jak jsem původně myslel. A poobědě schůze představestva TJ ST Praha. Udělali jsme ji zkrácernou, běžné body jsme převedli an příští týden a teď jsme se jenom zabývali tím neodkladným, tedy topením, účetní závěrkou, úhradou zálohy elektřiny apod. Vypadá, že se to snad hnulo a ve čtvrtek by mělo proběhnout důležité jednání z něhož by mělo vyústit to, že by v pátek měly být v sokolovně radiátory, které by se pak mohly příští týden nainstalovat. Tak držte palce, ať to oprobíhá podle toho, jak to bylo dohodnuto.

 

Po schůzi jsme ještě řešil nějaké překládky utkání TTC Praha, hlavně D týmu, takže jsem psal ještě upřesňující email na PinecArénu. Potom jsem si k večeři udělal míchaná vajíčka s chlebem, po večeři kafe a bilancoval jsem, co jsem nestihl. Z deseti úkolů v diáři jsem nestihl koupit kupon do OpenCard a nestihl jsem dělat vyúčtování grantu od Prahy 8. To mi tedy zbývá na zítra, případně bych na to měl mít čas i v pátek.

 

Dnes už si asi dám oraz nebo se budu ještě chvíli věnovat www stránce Romány, aby se na ní zase něco pohlo kupředu.

 

Zítra mě čekají fresty z dneška, potom trénink žáků, který bude zkrácený, před tím drsná rozehrávka s Honzou Smíškem v šesti stupních a po zkráceném tréninku mládeže jedeme na utkání proti Podolí. Tak držte palce.



Přidání komentáře k článku Úterý na 80%



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024