Na úvodní stránku




Začal dlouhý pracovní týden

Dnes jsem dopoledne pracoval hlavně na www stránce Romány. Nakonec jsem odsunul i nákup, vše koupím zítra. Na plánu bylo obtelefonování ohledně koupi radiátorů, ale neměl jsem k tomu podklady. Tak jsem ještě po oběde řešil telefonicky situaci kolem topení s Vencou Zahradníkem.

 

Následně jsem vyrazil do Ďáblic, kde bylo bohužel už jenom šest stupňů, což se vyšplhalao opsoléze na sedm stupňů. Ne, že by to zadýchaly ty tři děti, které přišly na trénink, ale spíše se to vyhřálo pootevřenými dveřmi z recepce, kde se topilo, kde bylo při mém příchodu 15 stupňů a než jsme odcházel v 19 hodin tak už skoro 18 stupňů.

 

Na tréninku mládeže jsme hlavně řešili přebory. Sestavy na mladší žáky, kteří jsou v sovbotu, jsou jasné - Adam B., Patrik S. a Petr. Ještě dořešíme dopravu, ale ta by neměla být složitá. Rodiče je tam dopraví auty a možná nabere na Palackého náměstí někdo do auta i mě.

 

Na nedělní starší žáky přislíbil účast Dorian, který ale dnes na tréninku nebyl. Tak snad přijde ve středu, abychom si domluvili, kde se s ním sejdeme. Druhým hráčem bude Filip a třetím hráčem by měl být Vojta M. Radši pošlu zítra SMS jeho mámě, protože jinak bychom potřebovali znova Adama B. Pokud naši mladší žáci nedopadnou v sobotu v 4. třídě špatně, mohli by jet i v neděli jako B tým na starší žáky.

 

Po půlhodinovém povídání v teple recepce se žáci odebrali ke stolu, kde hráli obíhanou a když přišel tatínek Adama B., tak ten hrál s Adamem a Petr hrál s Patrikem S.

 

Na hrací den rekreačního oddílu dorazil pouze Vašek, takže jsem spolu hráli necelou hodinu a potom jsme to v 19 hodin zabalili a jeli domů.

 

Zítra mě čeká pracovat na vyúčtování grantu z Prahy 8. Pak bych se rád domluvil s Davidem Z., kdy bychom dělali účetní závěrky (ideálně 19. 1. někdy od 16 hodin po schůzi Představenstva TJ STP). Od 14 hodin mě čeká schůze Představenstva TJ STP, na které by se už mělo konečně vyřešit topení. Takže zítřek budu mít docela nabitý.

 

Když už jsme načal ten týden, tak dost toho budu mít i ve středu,. kdy potřebuju potríénovat s Honzou Smíškem, potom odtrénovat žáky - tedy spíš domluvit organizační záležitosti kolem přeborů a tréninklů v PinecAréně, protože v 7 stupních se nějak pořádně trénovat nedá (takže to asi vyřeší zase obíhaná). Trénink bude kratší, i když je dřív, protože z Podolí přišel email, že utkání je o 30 minut dříve. Takže hned po zkráceném tréninku vyrazímes Honzou do Podolí na utkání 7. třídy. Odtamtud to potom budu mít kousek domů.

 

Ve čtvrtek bych se rád podíval do PinecArény, kde bud ehrát náš D tým a pokud tam bude možnost nějakého zázemí pro věci na trénink žáků, tak bych si je tam rád z Ďáblic přivezl. A kdyby se vybraly nějaké radkiátory a šlo je koupit ve čtvrtek, tak by to bylo super. Tím bych čtvrtek dokonale využil, protože žáci už ve čtvctek rolex replica v Ďáblicích trénovat nebudou.

 

Pátek využiji k práci doma, k dodělání vyúčtování grantů od Prahy 8 a v sobotu nás čekají přebory družstev mladšího žactva a v neděli přebory družstev staršího žactva - obojí v Modřanech.

 

Takže tento týden pro mě má sedm pracovních dní. Tak aspoň teď už publikuju článek a s prací pro dnešek končím.



Přidání komentáře k článku Začal dlouhý pracovní týden



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024