Na úvodní stránku




Poslední letošní tréninky

Po ranním vstávání v obbvyklou sedmou hodinu jsem po snídani dopoledne dělal účetnictví, provedl přes internet několik plateb a šel do bankomatu vybrat peníze. Potom už byl čas na oběd, který byl hotovokou z krabičky. Tím jsem ušetřil čas na další práci. Ještě jsem zvládl pár telefonátů kolem ďáblické sokolovny.

 

Po obědě jsem vyrážel do Ďáblic a cestou jsem se stavoval ve Vše na stolní tenis. Kupoval jsem dřeva a potahy na dvě pálky pro žáky, potom míčky na soutěže, které nám docházejí a ještě jesm doplňoval zásobu čističů na pálky.

 

Do sokolovny jsem dorazil tak, že jsem měl čas ještě obě pálky zkompletovat a nalepit. Jedna sice “stávkovala“ a jeden potah na ní nechtěl držet, ale asi na dvě hodiny jsem ji zatížil tiskárnnou a potom si už dala říct. Nyní jsou teda obě nalepené a připravené při žáky, kteří si je vyzvednou po Novém roce.

 

Na dnešním tréninku žáků byli opět jenom dva. Dorazil jako sparing Jakub Zahradníček, takže měl trénink trochu lepší úroveň než v pondělí, kdy trénovali Adam s Petrem celý trénink jenom spolu. Petr tzo zas eflákal v domění, že pečení holubi létají do hoby. Adam se snažil, i když samozřejmě Petrovi ne příliš ideální chování na něj mělo vliv taky. I Jakub si dnes všiml, že se Petr nesnažil, když hrál s ním. Stejně potom flákal i trénink podání, kdy podával dva zásobníky. To podání Adama se už docela lepší. Petr by měl potenciál Adama brzo porážet, protože když se snaží, je ve hře důraznější. Jenže bez pohybu, v kterém má hodně velké rezervy, Adama nikdy neporazí. Adam na rozdíl od něj na sobě pracuje, vylepšuje pohyb a snaží se hrát víc u stolu a důrazněji. Petr má svůj herní osud pouze ve svých rukách.

 

Trénink žáků skončil. Na závěr míastu Žumpy hráli zápas s klouzavým handicapem, který začal od nuly. Adam vyhrál 5:2.

 

Mezitím dorazil Honza Smíšek a necelé dvě hodiny jsem spolu trénovali. Byl to taky náš poslední trénink v tomto roce. Další jsem si domluvili na středu 6. 1. 2016 od 14 hodin. Potrénujeme do 05 hodin, já potom od 15.30 do 17.00 odtrénuju žáky a potom vyrazím na utkání proti Podoílí, které hrajeme v Podolí. Autobus nám jeden v 17.19 hodin. Pokud nebude v sokolovně příliš velká zima, domluvíme si další trénink potom na čtvrtek 7. 1. 12016.

 

V týdnu po Novém roce musíme dát dohromady sestavy na přebory družstev mladších a starších žáků. Doufám, že po Novém roce dorazí žáci v plném počtu, aby TTC Praha reprezentovali ti nejlepší.

 

Měli jsem štěstí, že jsem šli s rezervou, protože autobus nejel dnes ve 20.00 hodin, ale už v 19.54 hodin. My tam naštěstí byli už v 19.50, takže nám neujel.

 

Když jsem dorazil domů, tak jsem uzavřel výkazy sparingu žáků, abych jim mohl zítra přes internet poslat peníze. Dopočítal jsem i výkaz trenera. Potom jsem vyhodnotil tržbu Centra stolního tenisu a nakonec jsem obodoval žáky a uzavřel měsíční bodování.

 

Zítra mě ještě čeká ráno vše doúčtovat, proplatit odměny sparingům, vystavit fakturu za zboží prodané v Centru stolního tenisu a za další služby, vyúčtovat tisky, telefony a kopírování. To vše bych rád zvládl zhruba do 11 hodin, abych potom už měl volno, protože si budu zítra vařit oběd – smažený sýr s bramborama a okurkovým salátem. I když odpoledne asi ještě tak hodinku až dvě budu pracovat na internetu.

 

No dopsal jsem článek do deníčku, teď ho opublikuju a dnes už taky končím a půjdu odpočívat. Však už je 22 hodin pryč.



Přidání komentáře k článku Poslední letošní tréninky



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024