Na úvodní stránku




Začal další krátký pracovní týden

Dnes už jsem ráno vstával s budíkem. Po snídani jsem ještě dodělal firemní stránku MF SOFT, která má nyní už šest článků, čímž jsem vyzkoušel stránkování a sdílení článků na facebook už funguje. Vypadá to, že chybně se sdílí pouze jeden článek, který jsem zkoušel sdílet ještě před přepuntím hotové stránky na doménu, což asi facebooku vadilo. Facebbok si ale už zřejmě navždy (nebo aspoň na hodně dlouho) pamatuje první sdílení a tak veškeré případné opravy ignoruje i při následných sdíleních.

 

Stihl jsem ještě menší nákup potravin, kterým jsem doplnil, co už jsem doma neměl a při tom jsem koupili pár věcí navíc, abych měl lehčí zítřejší velký nákup. Když jsem si ale nákup na zítra psal, tak jsem zjistil, že až tak velký zase nebude, protože dost věcí mám už doma od Vánoc.

 

K obědu jsem si dal grilované kuřecí stehýnko ke kterému jsem dojedl zbylý bramborový salát. A po chvilce odpočinku jsem vyrazil do Ďáblic, kde jsem odtrénoval žáky, kteří teď o prázdninách přišli jenom dva. Hlavně nasazení Petra bylo opravdu mizerné, že mi připadalo, jako by se nechtěl ani zlepšit.

 

Na hracím dni rekreačního oddílu jsme byli jenom tři. Mimo Vaška dorazil ještě Petr a vydrželi jsem do půl osmé. Potom jsem to rozpustili. Já dorazil domů, k večeři jsem snědl jogurty, které jsem dnes koupil s chlebem, který jsem potřeboval dojíst, protože byl ještě s předvánočního nákupu. Následně jsem zaúčtoval dnešní chabé tržby replique montre suisse z Centra stolního tenisu a obodoval žáky. Teď dopisuju deníček, který opublikuju a budu odpočívat. Vypadá to, že stihnu shlédnout tak dva díly Ulice a potom hurá do postele. Zítra vstávám zase v sedm.

 

Zítra mě čeká nákup všech potravin, které budu potřebovat na Silvestr, Nový rok a následný víkend. Pracovně ještě provedu pár plateb, budu pracovat na textech mých zájmů na osobní stránku a ve 14 hodin mě čeká schůze TJ Stolní tenis Praha.



Přidání komentáře k článku Začal další krátký pracovní týden



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024