Na úvodní stránku




Neděle v plném tempu

Ráno jsem si zase přispal a vstával jsem až někdy kolem půl deváté. Tentokrát jsme vypustil snídani, protože z Vánoc jsem totálně přejedený, oholil jsem se a napustil jsem vanu. V ní jsem vyrelaxoval hodinu a půl a potom už jsem pomalu chystal oběd. I když hlad jsem ještě pořád neměl.

 

Uvařil jsem si špenát s bramborovým knedlíkem a s volským okem. Po obědě jsem si trochu zdřímnul, protože v noci jsem toho moc nenaspal. potom jsem s evrhl do práce a začal jsem pracovat na upgrade mojí firemní stránky MF SOFT ze stadické na dynamickou. vůbec jsem nepočítal s tím, že bych to mohl stihnou dneska, ale stihl jsem to. Tak jsem stránku přepojil z pomocného adresáře na doménu a začíná testování. Teď se ukáže, jestli tam jsou nějaké chyby. Ještě tam teda budu muset doplnit obsahově nějaké odkazy. To víc restů mám teď na svojí osobní stránce.

 

S výjimkou sdílení článků na facebooku tam myslím funguje vše. Proč nejde sdílet nevím a dnes to už řešit nebudu. Na úkor firemní stránky jsem ani nedělal redakční práci, ale snad tam ještě nějaké články s předstihem mám. Dopisuju tedy deníček, opublikuju článek a cartier replica potm už jenom připomenu emailem úterní schůzi Představenstva TJ Stolní tenis Praha a pro dnešek končím.



Přidání komentáře k článku Neděle v plném tempu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024