Na úvodní stránku




Víkend znova ve znamení pingpongu

Průběh všechních dnů už asi nemá cenu popisovat, protože je to stále stejné. Tak aspoň telegraficky.

 

Pondělí: dokončení registrace pobočného spolku Správňáci, trénink mládeže TTC Praha a Liga TTC Praha.

Úterý: příprava schůze představenstva TJ Stolní tenis Praha, fotoalbum, vyúčtování grantu na trenéry pro TTC Praha, praví a nákup, vložení výkazů ná stránky CUS, vložení výročních zpráv a účetních závěrek na spolkového rejstříku a kopírování výročních zpráv TTC Praha a TJ Stolní tenis Praha.

Středa: Tisk diplomů na Rodinný turnaj a tisk výpisů z BU a jejeich zaúčtování. Odpoledne potom trénink mládeež TTc Praha a turnaj Grand Prix CST Ďáblice. PO turnaji schůze představenstva TJ Strolní tenis Praha.

Čtvrtek: Od rána práce v CST Ďáblice - umytí stolů na stolní tenis, doplnění papírových ručníků a toaletního papíru, vynesení pytlů s tříděným odpadem, poslání doporučených dopisů a nákup materiálu na tousty. Odpoledne trénink žáků TTC Praha a potom můj trénink s Jirkou Jansou.

Pátek: kopírování letáčků, účetnictví, vyzvednutí klávesnic v úložence a nákup. Dále potom psaní článků na eziny. V podvečer trénink Adama, který se vrátil ze školy v přírodě a tak nebyl celý týden na trénincích a následná příprava haly na turnaj TOP 16.

 

No a v sobotu to začalo. Na finálový turnaj TOP 16 dorazilo bez duplicit 16 hráčů. Dopoledne se hrála kategorie nejmladšího žactva, v níž hrálo sedm hráčů systémem každý s každým a souběžně kategorie staršího žactva a dorostu, v níž bylo také sedm hráčů, kteří hráli systémem každý s každým. Po dohrání a předání medailí a cen za turnaj TOP 16 byly předány poháry a ceny za celou sérii Velké ceny CST Ďáblice. Od 15 hodin jsme pokračovali kategorií mladšího žactva, kde bylo také sedm hráčů, kteří hráli opět systémem každý s každým. Na účast měla velký vliv nermocnost, šest hráčů bylo omluveno z důvodu nemoci.

 

Reportáž z finálového turnaje najdete na http://www.pinecvpraze.cz/clanek.php?id=776. Fotografie zatím hotové nejsou. Zkusím na nich zapracovat v úterý, ale moc šance tomu nedávám, že to stihnu.

 

V neděli byl od rána Rodinný turnaj ve stolním tenisu, kterého se zúčastnily čtyři rodinné páry. Reportáž z turnaje najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/clanek.php?id=1169.

 

Po rodinném turnaji jsem se naobědval a jel domů, kde jsem zpracoval výsledky a napsal reportáž. Před tím mě ale čekal relax ve vaně. Teď jsme už po večeři a tak píšu deníček a dnes už si dám oddech.

 

Příští týden bude taky nabitý. V pondělí budu muset udělat účetnictví, odpoledne tradiční program v CST Ďáblice. V úterý jako obvykle práce v kanceláři - napsat dopis, účtovat další výpisy z běžného účtu dalším spolkům, zaplatit přes internet svoje pojištění (zdravotní a sociální) a nájmy Internetu mládeži. Pak bych potřeboval zapracovat na jedné webové stránce a taky zpracovat fotky z turnajů.

 

O víkendu mě čeká v Ďáblicích v sobotu turnaj pro veřejnost Vlado Cup a v neděli Jarní Šach Ping. Takže víkend bude opět pracovní a pingpongový. Ve znamení stolního tenisu budu ,ít i následujícíc dva víkendy, kdy sice nebudu v CST Ďáblicích, ale budu jako rozhodční na Mistrovství ČR mladšího žactva, které se koná v Praze na Jižním Městě a o týden později od pátku do naděle jako rozhodčí na Velké ceně Praha, což je mezinárodní turnaj, který se koná opět v Paze a opět na Jižním Městě.



Přidání komentáře k článku Víkend znova ve znamení pingpongu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024