Na úvodní stránku




Dnešní pracovní sobota

Míla

2016-02-13

Deníček

Přečteno: 2642


Dnešní sobota pro mě začala brzkým vstáváním, protože jsem byl delegován na utkání 3. ligy na Kotlářku, které se hrálo už od 9.30.


Ráno jsem vstával v 6.30 hodin. Vyrazil jsem asi o deset minut dříve, než jsem plánoval a protože mi vše okamžitě přijelo, byl jsem na Kotlářce o hodinu a dvacet minut před utkáním, tedy o 50 minut dříve, než jsem musel, protože vrchní rozhodčí musí být přítomen nejméně 30 minut před začátkem, utkání.

 

Utkání to bylo pěkné, byl to velmi vyrovnaný boj. Ze začátku vedlo El Niňo a vyopadalo to na překvapení, protože Sparta byla dle mého názoru favoritem. Je lídrem tabulky a hraje na poastup. Možná bude mít příští sezónu dva týmy v 2. lize, pokud se její Áčko udrží (nyní je na 11. předposledním místě se ztrátou 4 bodů).

 

El Niňo poměrně dlouho vedlo, po čtyřhrách 2:0, potom 2:1, dále 3:1, 5:2, 5:3, 7:3 a Sparta začala snižovat a otočila na 7:9. Osmý bod pro domácí ještě získat Václav Ezr, ale potom už bodovala jenom Sparta. Kdyby Šálený porazil Kocába, mohli mít domácí remízu, těsná porážka 2:3. Na druhou polovinu přijal jako posila Filip Strejc, který střídal poněkud nervozního Jakuba Šenka (dvakrát hodil pálku na zem) a udělal hostům dva důležité body. V 18. zpase bojoval Půlpán o remízu a Strejce o vítězství. Ač Půlpán velmi bojoval, na Strejce nestačil a podlehl 0:3(-12,-5,-7).

 

Utkání trvalo přes čtyři a půl hodiny. Po něm jsem jel domů, poobědval jsem a zmohla mě únava, takže jsem si na hodinku zdřímnul. Hodinka práce u počítače, večeře, kafe a pokračování v práci u počítače. Dnes už ale končím, po dlouhé době před 20. hodinou a jdu odpočívat. Neděle bude taky pracovní, ale pokusím si ji udělat volnější, abych si aspoň trochu odpočinul a nabral síly do příštího týdne, který bude minimálně stejně náročný, jako tento.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024