Na úvodní stránku




Pátek, kterým pro mě pracovní týden zdaleka nekončí

Míla

2016-01-15

Deníček

Přečteno: 2667


Protože v sobotu organizuju turnaj, tak byla část dne věnována jeho přípravám. V zbylé části dne probíhaly opravy mého počítače v kanceláři.


Ráno jsem začal vyřizováním emailů, skenováním zápisu a jeho posláním. Potom jsem vyrazil pro medaile na sobotní turnaj, vytiskl prezenční listiny a vše připravil. Na zpáteční cestě jsme se ještě stavil na nákupu. Během toho jsme ještě řešil překládky utkání ve stolním tenisu našich týmů TTC Praha v týdnu od 18. 1. 2016. Bohuže z týdne od 11. 1. máme již dvě utkání odložené.

 

Po obědě jsem dělal v kanceláři účetnictví, až dorazil technik na počítač a začal jej opravovat. Zpustil několik testů. Při tom druhém, který byl delší, jsme s evypravili autem do Ďáblic pro nefungující počítač, který tam je v recepci. Naložili jsme ho a vraceli jsme se, ale u Hlavního nádraží se porouchalo auto. Čekali jsme na jeho odtah do servisu a potom jsme dojeli ke mě s počítačem pod paží metrem.

 

Počítač v kanceláři se nakonec podařilo rozchodit. Nejprve nepomohl nouzový režim Windows, ale potom pomohla opravná instalace. Počítač z Ďáblic jel s technikem na dílnu vlakem.

 

Po večeři jsem ještě napsal článeček na Magazín TTC Praha ohledně příštího týdne v PinecAréně, vytiskl jsem diplomy a napsáním tohoto článku do deníčku pro dnešek končím. Zítra mě čeká turnaj, takže budu vstávat ráno v šest hodin, abych byl v osm hodin ráno v PinecAréně.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024