Na úvodní stránku




Úterý ve znamení lepších zpráv

Míla

2016-01-12

Deníček

Přečteno: 2805


Úterý bylo ve znamení administrativní práce. Takže jsme celý den buď proseděl u počítače nebo proschůzoval. Převažují ale lepší zprávy.


Dopoledne jsem sice ve vyřizování dvou telefonátů nebyl úspěšný a zítra bude jejich repríza, potom jsem dělal účetnictví a nestihl jsem ani začít vyúčtovávat grant od Prahy 8, který má být vyúčtován už do konce příštího týdne.

 

Po rychlém nákupu jsem se naobědval, chvíli si odpočinul a už jsem spěchal do kanceláře na schůzi. Ta se musela konat v druhé kanceláři, protože po zapnutí mi odešel počítač. To už je druhý počítač zhruba během jednoho měsíce. Takže tisk všech dokumentů, které jsme potřebovali, jsme musel posílat na tiskárnu domů, potom vyběhnout patro, odemknout si, vzít vytištěný dokument, zamknout a seběhnout zpátky na schůzi. Naštětsí jsme aspoň vše podstatné probrali.

 

Radiátory k ústřednímu topení jsou koupené a zaplacené a zítra v deset hodin je mají přivézt do sokolovny. Současně má začít topenář pracovat na dokončení ústředního topení, minimálně aby do čtvrtka byl připojený kotel k plynové přípojce, protože ve čtvrtek mezi dvanáctou a čtrnáctou hodinou nám přijdou namontovat plynoměr. Potom už bude zbývat pouze rozchodit kotel, dopojit k němu topení, včetně provizorního připojení k topení v šatně žen a v místnostech nad podiem.

 

Bohužel jsem se nedočkal potvrzení rezervací stolů na utkání přeborů TTC Praha v PinecAréně, čímž je ohrožen pondělní termín TTC Praha D. Tento tým měl hrát původně ve čtvrtek, ale protože na čtvrtek už máme požadavek na 2 x 2 stoly pro další dvě utkání a současně tam hraje ještě naše Áčko, není reálné, abysme se tam všichni vešli, když už tam teď mají dva astoly rezervovány Kyje a Pinec Aréna má pouze 9 stolů. To znamená, že mimo našeho Áčka a Kyjí tak zbývá už pouze pět volných stolů, což znamená, že nám s etam nemůžou vejít tři utkání, na které by bylo potřeba stolů šest. Přesouvat ale utkání ze čtvrtka na pondělí až breitling replica v průběhu středy nebo ještě později, není moc reálné, protože by šlo o tři pracovní dny předem, s čimž souopeř dopředu nepočítá. Takže to už nyní spíš vypadá na přesun do dalšího týdne, což povede k nepříjemnému stavu, který mám náš D tým tento týden, že hrál jedno utkání v včera pondělí (z předchozího týdne), a druhé z tohoto týdne hraje dnes. A tři hráči z tohoto týmu hrají ještě utkání 7. třídy ve čtvrtek. Takže doufejme, že tentokrát se už harmonogram dodrží a že případné odklady utkání půjde udělat už do Ďáblic, když PinecAréna zjevně nestíhá. Bohužel ale na příští týden se ještě spolehnout nemůžeme, takže mi stále "visí ve vzduchu" čtyři utkání, které bysme měli hrát doma. Dvě z nich mají sice být dle rozpisu u soupeře, ale na podzim, kdy jsme měli hrát doma, jsme už u soupeře hráli.

 

Protože mě zítra čeká další náročný den, kdy se dopoledne nezastavím a odpoledne mě čeká v PinecAréně trénink žáků a potom zapisovat utkání žen, takže domů se potom dostanu až večer, tak dnes akorát umístím článek do deníčku a balím to.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024