Na úvodní stránku




Až příliš poklidný pátek

Míla

2016-01-08

Deníček

Přečteno: 2982


Na poklidném dni by nebylo nic špatného, kdyby jeho poklidnost nespočívala v tom, že se měly dít důležité věci kolem topení v Ďáblicích, které se bohužel neděly.


Dnes jsem čekal, jestli se bude dít něco ohledně topení v Ďáblicích a tak abych byl připraven vyrazit na nějakou případnous chůzi jsem se do ničeho nepouštěl. Napsal jsem akorát propozice pro TTC Praha Cup, což je turnaj mládeže ze série Velké ceny CST Ďáblice, který bude 16. 1. 2016.

 

Před obědem jsem došel nakoupit. Když se pořád nic nedělo, napsal jsem ještě stanovisko k situaci v CST Ďáblice a rozeslal jej členům představenstva. Vidím to tak, že pokud nejpozději ve středu 13. 1. 2016 nebudou koupené radiátory a nebudou v sokolovně, tak jsme ten boj prohráli. Protože prošvihneme nábor mládeže TTC Praha. Uvidíme, jaké budou rekace na můj materiál, který zatím není určen ke zveřejnění mimo Představenstvo TJ Stolní tenis Praha a členskou základnu TTC Praha.

 

Večer jsem ještě doplnil články na magazíny, o které se starám, protože na tehle týden už nebyly. Chvíli jsem si popovídal s Marcelem, který mi večer zavolal. No ateď píšeu deníček a pro dnešek to už zabalím. I když jsem zjistil, že jsem zapomněl objednat medaile na zmíněný turnaj. To ale můžu klidně udělat i zítra, až se vrátíme z přeborů mladšího žactva. Stejně tu objednávku budou vyřizovat až v pondělí ráno.

 

Takže "hodím" článeček na deníček a pro dnešek to "balím".


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024