Na úvodní stránku




Nevýrazný pátek

Míla

2015-12-18

Deníček

Přečteno: 2797


Dnešek vyšel v mém týdnu nevýrazně. Pro někoho je pátek posledním pracovním dnem, pro mě ne. Zdánlivě pro mě pracovní týden skončí sobotou, ale reálně až nedělí.


Protože jsem po včerejším náročném dni šel spát až v půl jedné v noci, tak jsem si dnes přispal až do půl osmé. Moje pracovní výkonnost byla hodně slabá, dokázal jsem udělat jenom přibližně třetinu toho, co jsem měl v diáři.

 

Dopoledne jsem kontroloval emailovou poštu, našel jsem v ní a vytiskl jeden důležitý dokument, potom jsem vyřizoval věci kolem fakturace za plynovou přípojku. Záležitost se tak neskutečně komolikuje, že mě mě vyvolává téměř celodenní stres. Takže jsme se v jednu chvíli cítil tak slabý, že jsem si musel asi na půl hodiny lehnout. Díky intenzivnímu stresu mě stoupl tlak. To naštěstí po půlhodinovém odpočinku pominulo.

 

Vzhledem k svému depresivnímu rozpoložení jsem všechny nepříjemné úkoly raději odložil na pondělí nebo úterý, podle časové náročnosti. Dopoledne jsem už stihl jenom nákup základních potravin.

 

Odpoledne jsem dělal přípravy nutných věcí na zítřejší Vánoční turnaj mládeže. A potom jsem ještě doúčtoval výpisy z běžných účtů pro TJ Stolní tenis Praha, na což jsem neměl čas už asi dva týdny, kdy jsem si je připravil na zaúčtování. Doúčtoval jsem pár dokladů pro TTC Praha a už byl čas na večeři.

 

Moji depresi bohužel přiživuje to, že v 15 hodin je už taková tma, že je nutno svítit. Před večeří jsem ještě předal zápis utkání a míčky jednomu týmu na domácí přeložené utkání.

 

Zítra vstávám v 5.45 hodin, protože do Ďáblic je před osmou hodinou v sobotu doslova šílené spojení. Protože ale v Ďáblicích odešel ve čtvrtek počítač, musím brát notebok a budu muset k němu zapojit tiskárnu. Takže chci mít čas na přípravu turnaje. Doufám, že spínač nastavený na 4 hodiny na přímotop opravdu zapne a že tam nepřijedu do osmistupňové zimy, že aspoň v recepci už bude nějaký 12 až 14 stupňů.

 

Turnaj bude zítra zřejmě až do večera, záleží to na tom, kolik přijde starších žáků či dorostenců, kteří jsou nejpohodlnější a chodí jich nejmín. Jejich kategorie začíná v 16 hodin. Když se zadaří, budu ve 20 hodin doma. V neděli mně potom čeká zpracování výsledků, což je tak práce na půl dne (4 věkové kategorie). Takže ani v neděli si moc neodpočinu. Proto si aspoň dnes po uveřejnění tohoto článku dám už oraz.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024